Dragan Kojić Keba
Alo! / Dejan Briza
Dragan Kojić Keba

Alo! / Dejan Briza

 Foto: Alo! / Dejan Briza

Keba tvrdi da svako može da izgleda dobro kao on pomoću namirnica koje većina ljudi ima u kuhinji.

- Najbolje je da se oslonite na prirodnu kozmetiku, a ne da bacate pare na skupe preparate. Za negu kože koristim ananas, bananu, kivi, badem, lešnik... Od ovog voća pravim odlične pilinge, a od ruža kvalitetne kreme za lice. Pošto imam suvu kožu, koristim jednu specijalnu masku! Pomešam žumance sa malo banane i usitnjenog badema, a zatim dodam jedan tajni sastojak. Ne bih da ga otkrivam! Posle toga lice mi je mekano i zategnuto kao da imam 15 godina - objašnjava Keba i dodaje:

- Svakog dana idem u saunu, jer se u njoj najbolje pročiste pore. Koža odmah zablista i ne izgleda umorno. Pored toga, imam redovne masaže koje opuštaju duh i telo.

Osim što vodi računa o koži, folker se trudi i da sačuva vitku liniju.

Dragan Kojić Keba

Alo! / Dejan Briza

Foto: Alo! / Dejan Briza

- Ujutru brzo hodam pet kilometara, a zatim lagano trčim. Trening je važan. Pored toga što popravlja fizičko stanje, pozitivno utiče i na psihu. Da bi čovek lepo izgledao, mora da bude i zdrav - objašnjava Kojić, koji ima i poseban režim ishrane, pa jede samo dva puta dnevno:

- Po prirodi sam hedonista, volim život, muziku, ljude, pa i hranu. Najčešće doručkujem jaja i slaninicu. Nikako ne mešam ugljene hidrate i proteine i trudim se da mi razmak između obroka bude 12 sati! Smatram da je to veoma važno.

Muzika leči dušu

Keba naglašava da je za dobar izgled bitno i da čovek radi posao koji voli.

Recept za Kebinu masku
* jedno žumance
* pola banane
* šaka usitnjenog badema
+ tajni sastojak koji Keba neće da otkrije

Keba

Alo!/Marko Đoković

Foto: Alo!/Marko Đoković