SVE JE SPREMNO ZA GALA VESELJE! Dragan Džajić otkrio sve detalje ćerkine udaje, pa progovorio o Draganinoj TRUDNOĆI!

„Koji roditelj ne želi da doživi ovako nešto? Branka i ja smo presrećni što ćemo dobiti još jedno unuče“ kaže on

Dragana i Dragan Džajić
Dragana i Dragan Džajić, Foto: Vladimir Marković/Alo!

Dragana Džajić, ćerka proslavljene fudbalske legende Dragana Džajića, izgovoriće sudbonsono „da“ Milošu Ivanoviću na građanskom venčanju, a ponosni mladin tata ne kriju radost što će udati mlađu ćerku.

 

U razgovoru za „Alo!“ legendarni Džaja nam je otkrio kolika je bila njegova uloga u pripremi venčanja, da li je spremio specijalni doček za Anu Ivanović i Bastijana Švajnštajgera, sa koliko nestrpljenja očekuju još jednu prinovu u porodici, ali i koju će pesmu naručiti za mladence. OVDE pročitajte koje specijalne želje je imala Dragana Džajić! 

- Sve je spremno za veselje, a ne mogu da se pohvalim da sam učestvovao u pripremama za svadbu. Najveću ulogu su imale žene iz naše porodice jer one ipak bolje znaju i njima treba sve prepustiti - našalio se na početku razgovora za „Alo!“ ponosni mladin tata. Kako kaže, nije mu jasna pompa koja se podigla zbog venčanja njegove ćerke.

Dragana Džajić i Marko Ivanović
Dragana Džajić i Marko Ivanović , Foto: Privatna arhiva

- Za našu porodicu Draganino i Miloševo venčanje je najnormalnija stvar na svetu i od toga ne želimo da pravimo ništa specijalno. Branka i ja smo presrećni jer koji roditelj ne želi da doživi ovako nešto? Jedino što mogu da vam kažem je da ću se potruditi da uživam u slavlju, ali sigurno neću zapevati na svadbi. Još uvek ne znam koju ću pesmu da naručim za mladence i goste, to zavisi od toga kako će me poneti atmosfera - kaže legendarni fudbaler i otkriva da li je pripremio specijalni doček za zetovu sestru Anu Ivanović i njenog supruga Bastijana Švajnštajgera koji na svadbu stižu iz Amerike. OVDE pogledajte koja neprijatnost se desila Ani Ivanović pri dolasku u Beograd na svadbu svog brata! 

- Sve će biti onako kako treba i kako red nalaže - kaže Džajić, koji nije hteo ni mnogo da priča o ćerkinoj trudnoći.

- Joj, nemojte samo mene da pitate ništa o Draganinoj trudnoći, naravno da sam srećan - rekao je na kraju razgovora Džaja.
Inače, Dragana Džajić i Miloš Ivanović, koji će na jesen postati roditelji, izgovoriće sudonosno „da“ na građanskom venčanju u jednom luksuznom beogradskom hotelu, dok su crkveno venčanje odložili za neki od narednih dana. Kako je „Alo!“ već pisao, Dragana će na svadbi promeniti dve venčanice, a prva će biti sa potpismo slavne kreatorke Vere Vang, dok je drugu dizajnirala mlada.

Dragana Džajić i Miloš Ivanović
Dragana Džajić i Miloš Ivanović, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Saša Matić peva na svadbi

Dragana i Miloš su pažljivo birali muziku za svadbeno veselje, a njihova želja je bila da im Saša Matić otpeva nekoliko pesma. - Dragana i Miloš vole pesme Saše Matića i čim su zakazali venčanje, znali su da će njega angažovazi da otpeva jedan blok pesama, a Sale je odmah pristao. Osim njega, mladenci su angažovali i bend koji će zabavljati goste - rekao je izvor za „Alo!“ OVDE pročitajte koje pravilo na svadbi će gosti morati strogo da poštuju! 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi