Dragana Džajić i Miloš Ivanović
Nenad Vujanović/Alo!
Dragana i Dragan Džajić

Vladimir Marković/Alo!

Dragana i Dragan Džajić, Foto: Vladimir Marković/Alo!

Dragana Džajić, ćerka proslavljene fudbalske legende Dragana Džajića, izgovoriće sudbonsono „da“ Milošu Ivanoviću na građanskom venčanju, a ponosni mladin tata ne kriju radost što će udati mlađu ćerku.

PROČITAJTE JOŠ:

Ana Bekuta

Alo!/Rajko Ristić

Ana Bekuta, Foto: Alo!/Rajko Ristić

 

- Sve je spremno za veselje, a ne mogu da se pohvalim da sam učestvovao u pripremama za svadbu. Najveću ulogu su imale žene iz naše porodice jer one ipak bolje znaju i njima treba sve prepustiti - našalio se na početku razgovora za „Alo!“ ponosni mladin tata. Kako kaže, nije mu jasna pompa koja se podigla zbog venčanja njegove ćerke.

Dragana Džajić i Marko Ivanović

Privatna arhiva

Dragana Džajić i Marko Ivanović , Foto: Privatna arhiva

- Sve će biti onako kako treba i kako red nalaže - kaže Džajić, koji nije hteo ni mnogo da priča o ćerkinoj trudnoći.

- Joj, nemojte samo mene da pitate ništa o Draganinoj trudnoći, naravno da sam srećan - rekao je na kraju razgovora Džaja.
Inače, Dragana Džajić i Miloš Ivanović, koji će na jesen postati roditelji, izgovoriće sudonosno „da“ na građanskom venčanju u jednom luksuznom beogradskom hotelu, dok su crkveno venčanje odložili za neki od narednih dana. Kako je „Alo!“ već pisao, Dragana će na svadbi promeniti dve venčanice, a prva će biti sa potpismo slavne kreatorke Vere Vang, dok je drugu dizajnirala mlada.

Dragana Džajić i Miloš Ivanović

Nenad Vujanović/Alo!

Dragana Džajić i Miloš Ivanović, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Saša Matić peva na svadbi