Didi Janković
Alo!
Didi Janković

Alo!

 Foto: Alo!

-Moram da kažem da sam ja Dijana Rokvić, a Didi Džej za javnost. Didi Džej je internacionalno. Govorili Džijanam i ne mogu da izgovore u Americi- rekla je Didi.

Ona za sebe kaže da je neshvaćena u Srbiji, dok je u Americi velika muzička zvezda.

Dijana Didi Janković

Instagram/dijanajankovic

Foto: Instagram

-Neshvaćena u Srbiji zaista jesam. Srbija mene nikada nije upoznala na pravi način, niti prihvatila moj put-, kaže Dijana.

Didi je neko ko veoma vodi računa o svom izgledu, a njen garderober pretrpan je brendranim stvarima.

-Kad sam bila dete isto sam vodila računa o stajlingu, lutke sam oblačila u brendirane krpe. Satima sam bila ispred ogledala, uzimala mamine šminke, štikle- rekla je.

-Oni su prezadovoljni mojim životom. Srećni su što sam krenula put Amerike... Srećni što sam udata na Danijela, ponosni su na svog zeta, obožavaju ga-, kaže ona i dodaje:

Dijana Janković

printscreen

 Foto: printscreen

-Jelena je moja sestra od rođenog strica. Nemam rođenu sestru, ona mi je najbliža koju imam. Ponosne smo jedna na drugu. Ta svađa o kojoj su mediji pisali se nikada nije desila. Jelena i ja se nikad nismo posvađale, obožavaju i oni Danijela i čestitala mi je kad sam dobila bebu-.

Jelena i Dijana

instagram / dijanajankovic

Foto: instagram

Didi je rekla i koju joj je krajni cilj, s obzirom da svakodnevno radi na sebi, ona odgovara:

 "Čula sam, i ovom prilikom je pozdravljam. Kad bi me muž prevario, digla bih sve u vazduh. Suprugu nikad ne bih oprostila prevaru", rekla je ona.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (2)

deda

01.11.2020 21:07

cekaj, bre, Didi, pa je l` Ljupka Stevic prevarena zena ili je brakolomka?

Saša

02.11.2020 11:46

Spodobica!