Ceca Ražnatović
Rajko Ristić/Alo!
Ceca Ražnatović

Rajko Ristić/Alo!

Ceca Ražnatović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Porodična kuća Cece Ražnatović divljački je napadnuta 30. septembra u ranim jutarnjim časovima kada su tri automobila udarala u vrata njene kuće u ulici Ljutice Bogdana.

PROČITAJTE JOŠ:

Tri dana kasnije, uprkos tome što su kamere sve zabeležile, vandali još uvek nisu pronađeni, a Ceca i njena porodica pod stresom su zbog činjenice da je neko od njih mogao da strada prilikom napada. Prvenstveno, mala deca njene sestre Lidije koja su se nalazila u sobi koju drže stubovi kuće u koje se udaralo, a koji su se u to vreme spremali da napuste dom i krenu na izlet.

Folk zvezda vidno je potresena zbog svega što se dogodilo, a dodatno je uznemirava činjenica da se napad na nju desio već dva puta, i da nijednom napadači nisu procesuirani.

"Čekam ishod. Neću odustati dok se vandalima ne stane na put! Svaki put smo sedeli u svom posedu, u svom domu. Dosta je više", poručuje vidno razočarana Ceca kojoj ne da mira činjenica šta sve tek trpe ljudi koji nisu javne ličnosti.

"Ja moram da znam zašto i ko je to učinio. Šta bi bilo da se sve ovo desilo ženi koja nije javna ličnost?! Besna sam i razočarana", uznemireno kaže Ceca.

Ceca Ražnatović

Rajko Ristić/Alo!

Ceca Ražnatović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Podsetimo, napad na pevačicu i njenu porodicu desio se već dva puta!

PROČITAJTE JOŠ:

Prvi put, u maju 2014. godine 30 huligana napali su Veljka, Cecu i Lidiju, oko 4.30 časova ujutru ispred njihove porodične vile u Ljutice Bogdana.

"Veljko je ulazio na parking kada su iz obližnjeg kafića izleteli huligani i napali ga. Udarili su ga i skandirali: Ceco, rodila si majmuna! Navija za Partizan! Ima li to smisla?! Moja porodica oduvek navija za Crvenu zvezdu. Ti ljudi, ti napadači, kriju se iza imena navijača, oni su pijani huligani! Moja sestra Lidija je čula buku ispred kuće i nas dve smo istrčale. Bukvalno sam uletela u huligane. Oni, da su neki džentlmeni, razišli bi se kad su videli dve dame", rekla je tada Ceca, a Veljko je u tom trenutku imao svega 17 godina.

"Kada se moj sin branio od napada ispred svoje rođenje kuće, policija mu je napisala krivičnu prijavu. Pa, ima li to smisla?! To može samo u Srbiji. Huligani su nam upali na posed. Meni je cela porodica ugrožena", očajno se tada pitala pevačica.

Pored Cece i njene sestre Lidije tada je reagovalo i obezbeđenje, ali je ipak došlo do tuče koja je trajala nekoliko minuta i u kojoj je povređen jedan Veljkov prijatelj.

Drugi put, naoružani vandali pištoljem su udarali u ista vrata u koja su sada automobilima udarali, pokušavši i tada da ih sruše.

Takođe, ni tada niko nije procesuiran.

Komentari (3)

Nenad77

02.10.2018 17:48

Ne razumem zbog cega nema hapsenja. Imaju kamere, sve je zabelezeno. Ko su ti napadaci kada su tako mocni, da mogu da rade sta im je volja i prave sacekuse, a da ne odgovaraju? Ej, covece, napasti dete jer navija za Partizan, a ne neki drugi tim,,,Ludilo... Da sam na njenom mestu, sacekao bih jos dan, pa kad nema hapsenja, objavio snimke sam.

TANJA

02.10.2018 17:49

Ja Cecu cenim i volim kao pevaca.Ali,kada se zena uda za coveka sa biografijom kakvu je imao njen muz,i njega ubiju,onda mora da zna da mirnog zivota nema do kraja zivota.Ti vandali,su tek sebi napravili stetu, na automobilima.Ona treba da pojaca obezbedjenje.POZDRAV ZA NAJBOLJU PEVACICU.VOLIM JE KAO PEVACA.MOLIM DA SE OBJAVI.

nada

02.10.2018 18:22

Policija nemoze naci okorele ubice a ne "vandale" !!!!!!!!!!!! Sada ce se angazovati Dacic i Palma !