Đorđe David
YouTube/Printscreen

 

Đorđe David

YouTube/Printscreen

Đorđe David, Foto: YouTube/Printscreen

Đorđe David je pre uvođenja vanrednog stanja bio u Makedoniji, zbog čega danima nije izlazio iz stana. Njegova vanbračna supruga Ana i ćerka žive u drugom stanu, ali se redovno viđaju.

- Podsećam se nekih kulinarskih momenata koje sam zaboravio, vozim bajs, a društvenim mrežama sam poluaktivan. Ako dobijem neku informaciju iz Italije, od svojih virtuelnih prijatelja, to podelim. Disciplinovan sam, pošto imamo primere svuda oko nas, kako izgleda situacija kada ljudi to ne čine. Nisam čovek koji je psihički labilan, naprotiv, jak sam i gledam na korona virus kao na nešto što će proći - rekao je Đorđe i nastavio:

- Doputovao sam iz Makedonije pretprošlog petka. Sedeo sam u Đevđeliji s gradonačelnikom, kada je počeo da prima informacije o virusu. Tada sam shvatio da kreće ludnica. U petak ujutro, kada sam krenuo iz Ohrida, moja Ana me je zvala da mi kaže o čemu se radi i da se stvari brzinski odvijaju. Nisam verovao da će ovako daleko da ode, ali lekari s kojima se čujem i kojima verujem napominju da je disciplina najvažnija - navodi David, koji se osvrnuo i na "Zvezde Granda":

Đorđe David

Printscreen/Instagram

Đorđe David, Foto: Printscreen/Instagram

- Redovno se čujem s kandidatima. Svake subote sam radio i s kandidatima iz BiH, ali kada je u nedelju uvedeno vanredno stanje i zbog zatvaranja granica, rekao sam im da momentalno sednu u svoje automobile i požure kući. Zatečen sam, nisam navikao da ništa ne radim. Zato vozim bicikl i idem na otvorene teretane, na Ušću.

Đorđe dodaje i da se s porodicom viđa u kontrolisanim uslovima:

- Baš zbog tog putovanja u Makedoniju, ne idem u stan gde su Ana i ćerka, već se nalazimo ispred njihove zgrade. Vreme provodimo na propisanoj udaljenosti. Ne želim ništa da prepuštam slučaju, pa se ponašam odgovorno pre svega prema svojim najbližima.

Đorđe David

Dejan Briza/Alo!

Đorđe David, Foto: Dejan Briza/Alo!

Na pitanje da li se rastao od supruge, Đorđe David je bio jasan:

- Ana i ja smo u ozbiljnoj ljubavi, to je sve što ću reći. Ja sam u vanbračnoj zajednici jer me nije briga za papir. Ekonomski je nezavisna, isto kao i ja, možemo da živimo svako na svoj račun, znamo šta su naše obaveze prema detetu.