"PAKAO" Đorđe David zabrinut za ženu i kćerku!

"Planiram da se resetujem i ubuduće da budem sam sebi na prvom mestu..."

Đorđe David
Đorđe David, Foto: printscreen

Poznati muzičar Đorđe David saznao je danas da boluje od virusa COVID-19, poznatijeg kao koronavirus, koji je izazvao globalnu pandemiju. 

Prošlog petka Đorđe se vratio iz Severne Makedonije, neposredno pred uvođenje vanrednog stanja u Srbiji, te je baš taj put razlog zbog kog ne boravi u stanu u kom se nalaze njegova supruga Ana i ćerka Staša.

Đorđe David
Đorđe David, Foto: Printscreen/Instagram

- Primljen sam pre tri dana, zbog visoke temperature i upale pluća, koju "vučem" od decembra, kada sam pevao koncert na otvorenom. Odmah su mi izvadili krv i uzeli briseve, kako bi me testirali na koronu. Rečeno mi je da ću dobiti rezultate testa danas, ali mi je pre dva sata saopšteno da će to, ipak, biti sutra. Trenutno sam na pulmologiji - izjavio je David, više pročitajte OVDE.

Đorđe David je potom na društvenim mrežama potvrdio da ima korona virus. Saznajte više klikom na LINK.

"Nažalost... potvrđeno mi je upravo da imam COVID 19! Ne kapiram... Očajan sam. Virus će da prodje, ali ... Bolnica, pakao, kao da si u zatvoru ili vojsci. Ljudi... čuvajte se. Molim vas!", napisao je on na Instagramu.

Pevač je u daljem razgovoru istakao da sudeći po bolničkim sobama, vidi da dugo vremena nije ulagano u zdravstvo, ali da ga fasciniraju lekari i medicinsko osoblje koji u tim uslovima imaju vremena za svakog pacijenta i maksimalno se trude da se odupru pošasti virusa. Fizički je, govori roker, jak, ali mu mnogo nedostaje porodica, kao i mačor Lale.

- Planiram da se resetujem i ubuduće da budem sam sebi na prvom mestu - rekao je muzičar, a sa svih strana stiže podrška od kolega i fanova da se izbori sa ovim virusom.

Đorđe David, supruga
Đorđe David, supruga, Foto: Printscreen

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi