Đorđe David
printscreen
Đorđe David

printscreen

Đorđe David, Foto: printscreen

Poznati muzičar Đorđe David saznao je danas da boluje od virusa COVID-19, poznatijeg kao koronavirus, koji je izazvao globalnu pandemiju. 

Prošlog petka Đorđe se vratio iz Severne Makedonije, neposredno pred uvođenje vanrednog stanja u Srbiji, te je baš taj put razlog zbog kog ne boravi u stanu u kom se nalaze njegova supruga Ana i ćerka Staša.

Đorđe David

Printscreen/Instagram

Đorđe David, Foto: Printscreen/Instagram

"Nažalost... potvrđeno mi je upravo da imam COVID 19! Ne kapiram... Očajan sam. Virus će da prodje, ali ... Bolnica, pakao, kao da si u zatvoru ili vojsci. Ljudi... čuvajte se. Molim vas!", napisao je on na Instagramu.

Pevač je u daljem razgovoru istakao da sudeći po bolničkim sobama, vidi da dugo vremena nije ulagano u zdravstvo, ali da ga fasciniraju lekari i medicinsko osoblje koji u tim uslovima imaju vremena za svakog pacijenta i maksimalno se trude da se odupru pošasti virusa. Fizički je, govori roker, jak, ali mu mnogo nedostaje porodica, kao i mačor Lale.

- Planiram da se resetujem i ubuduće da budem sam sebi na prvom mestu - rekao je muzičar, a sa svih strana stiže podrška od kolega i fanova da se izbori sa ovim virusom.

Đorđe David, supruga

Printscreen

Đorđe David, supruga, Foto: Printscreen