Đorđe David
Printscreen / Youtube
Đorđe David

Printscreen / Youtube

Đorđe David, Foto: Printscreen / Youtube

On je u "Amidži šou" detaljno opisao šta mu se dešavalo dok je imao koronu.

Đorđe David

printskrin

Foto: printskrin

- 24. sam imao prekid filma, budim se sa osećajem da sam dremao 45 minuta, a ono 12 popodne. Merim temperaturu i jasno mi je da sam u debaklu i da ne mogu više sebe da lažem da je to to. Kašljao sam kao te neko nožem cepa od adamove jabučice do donjeg dela stomaka, to je maltretiranje. Zadržali su me, nisu mi dali da uzmem stvari. Imam rupe u pamćenju jer je to polusvesno stanje. Pio sam dve pilule, crvene i bele. Imao sam braunilu, jer sam imao upalu pluća.

Đorđe David

Foto: Youtube printscreen

Foto: Youtube printscreen

- Samo da kažem onima koji su mi poželeli da crknem, rekli mi da sam prodana duša, da sam dobio pare. Druga varijanta je da sam bio na gajbi, a sve je jako lako proverljivo. Ako ih bude više, uvek idem naoružan - rekao je on.

Đorđe David

Printscreen / Youtube

Foto: Printscreen / Youtube

- Ja sam iz bolnice rekao ljudima da ne budu kao ja, da slušaju šta govori predsednik i lekari. To nije bezveze, već ozbiljna priča. Tu su krenule priče protiv mene. Izlečio sam se i želim da dam plazmu, nadam se da ću bar jedan život time spasti i hvala svima što su me sačuvali - kazao je David.

 

Komentari (2)

Gresni pop Milorad

29.04.2020 14:11

Iskreno mi je zao Djordja sto je morao da sve ovo prodje ali sam ipak srecan sto se u njegovom slucaju sve dobro zavrsilo. Medjutim, ne mogu da se otrgnem utisku da smo postali drzava u kojoj svi sve znaju i imaju pravo da isto komentarisu. Ovde prvenstveno mislim na Lukasa koji nema ni trunku znanja niti da bi na ovu temu tako "detaljno" spocitavao. Sve njemu zasluge za pevanje ali bi tu trebao da mu bude KRAJ !!!

jure

29.04.2020 14:54

ne seri vise