OPLEO, PA KUD PUKLO Đorđe David: Ana Bekuta i Bosanac su preloši mentori, ali jedan član žirija me je posebno iznenadio!

Neće više da ćuti!

Zvezde Granda, Jelena Karleuša, Đorđe david
Foto: Screenshot Youtube

Član žirija "Zvezda Granda" Đorđe David prokomentarisao je završenu sezonu muzičkog takmičenja, pa rezimirao rad kolega.

 

Naime, Đorđe David je istakao da smatra da se Ana Bekuta i Bosanac nisu dovoljno borili za svoje kandidate.

ŠUŠKE LETE NA SVE STRANE Saša Popović odlučio da zadrži Mariju Šerifović u žiriju, evo koliko joj povećava honorar!

- Kada kažeš Viki Miljković pomisliš na "Koka-Kola, malboro suzuki" , to je bila varijatna za sprdnju, ali ne postoji bolji čovek na estradi od nje. Ta žena ozbiljno peva. Slušao sam je na nekim pauzama. Na probama radi sa svojim kandidatima. Ona je za razliku od Bosanca i Ane bila posvećena tim kandidatima - rekao je David u emisiji "Estradanje" i dodao:

Dragan Stojković Bosanac
Dragan Stojković Bosanac, Foto: printscreen

- Mislim da se Ana i Bosanac nisu dovoljno bavili svojim kandidatima pod broj 1 zato što znam, a pod broj 2 mislim da su im neki ljudi koji su bili jako dobri otišli u 2. i 3. krugu. Ja čekam Aninog Gutea da se pojavi u sledećoj sezoni i boriću se maksimalno za njega. Pred svako kolo ja sam imao 5 do 7 proba sa svakim kandidatom, dok oni to nisu radili. Ako to nije tačno onda mene njeni kandidati lažu.

Ana Bekuta
Ana Bekuta, Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi