NAKON ŠTO SE TAKMIČENJE ZAVRŠILO OTKRIO SVE! Đorđa Davida IZUDARALA Zvezda Granda! Desnom nogom se zaletela na njega, bio sav u modricama!

Pretrpeo svašta.

Đorđe David
Đorđe David, Foto: Screenshoot Youtube

Još jedna sezona "Zvezda Granda" nedavno se završila, a finalisti, kao i njihovi mentori još uvek sabiraju utiske.

Đorđe David gostovao je u emisiji "Grand Magazin" sa svojim takmičarima Milicom Atanacković i Darkom Kocevskim Darinosom, gde su razgovarali o samom takmičenju, ali i anegdotama sa mentorskih časova.

Milica
Milica , Foto: printscreen


OD CIFRE ĆE VAS ZABOLETI GLAVA! Otkriveno koliko NOVCA naše zvezde zarade za samo 2 SATA pevanja!

Milica Atanacković na društvenim mrežama redovno objavljuje fotografije i video snimke iz teretane, a već je poznato da ova lepotica godinama trenira kik boks.

Ono što je malo ko znao jeste da Milica poseduje srebrnu medalju iz ovog borilačkog sporta, koju je osvojila porazivši svoju protivnicu i to u različitoj disciplini.

Apropo te priče, Đorđe je iskoristio priliku da sa gledaocima podeli jednu zanimljivost sa njihovih probi, na kojoj je pokušavao da isprovocira Milicu, pa je uspeo da "zaradi" jedan žestok udarac.

- Ljudi ne mogu da ocene preko televizije, ali Milica je mala i izgleda kao da ima metar i žilet. Imali smo probu i pravili smo pauzu, a ja sam hteo da je isprovociram nešto, gde me je ona desnom nogom udarila ispod kuka. Ja sam ostao zamrznut i rekao sam joj da je dobra. Imao sam masnicu tri dana - ispričao je Đorđe.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi