Dona Ares
Instagram
Dona Ares

Instagram

Dona Ares, Foto: Instagram

Pevačica je dva puta pobedila ovu opaku bolest i dokazala koliko je borac zbog čega joj se divila čitava nacija. Nažalost, Doni se vratio rak i pono je u bolnici.

Kao i predhodna dva puta, Dona je rešila da se bori i glasno poruči da se ne plaši i da ide hrabro u bitku za život.

- Za sve treba priprema, pa tako i za hemoterapiju. Ovo je port. Danas je stari izvađen, novi postavljen pod kožu! Osećam se kao da imam neki čip, ali bolje i čip, nego hemo kroz vene koje više i ne rade. U Sobi za nikoga (borba 1) pomirila sam se sa životom u simbiozi sa rakom. Znali smo da će biti uspona i padova, ali u situacijama kad se borite za produžetak života svaka šansa je vredna truda! Iako me bolest kratko zavara oporavkom, ponašam se kao najzdravija uz sve nedostatke i to je ono što me drži. Dugo sam razmišljala da li da objavim ili ne objavim bilo šta u vezi sa svojom bolešću. Ipak borba broj 2 je prošla u tišini, ali treći neće. Iz razloga što ima previše uznemirujućeg sadržaja, a opet korisnog za ljude u istoj i sličnoj situaciji, a na prvom mestu privatni sadržaj koji nikako ne očekujem na portalima i tuđim profilima - imam još jedan novi Instagram profil, (koji se još puni slikama iz 2016/17) samo za prijatelje (preko 18 godina) i za sve one koji me prate godinama, manje-više lično poznaju, vole i podržavaju. Probala sam GLASNU i TIHU varijantu, radi ličnog istraživačkog eksperimenta za novu knjigu koju pišem. Rak se ne tuče u tisini, barem ja nisam taj tip. U tišini padamo u još veću tišinu i polako na sve pristajemo, pa tako i da se predamo. To nije u mom stilu - napisala je Dona, a fanovi su joj i ovaj put pružili ogromnu podršku.

Komentari (5)

zora

25.01.2017 18:54

Kazete da je dva puta pobedila bolest.Bolest nije pobedena ako se vrati u narednih pet godina.Zelim joj isto toliko hrabrosti koju je imala do sada.

svi

26.01.2017 09:20

@zora - Kraljice molimo se za tebe

casna pionirska

25.01.2017 21:25

pobedice

Anna

25.01.2017 23:16

Hrabra zeno,zelim ti od srca konacno izlecenje,kada procitam tvoje izjave o borbi za zivot,shvatim koliko sam ja zapravo slaba...sve najbolje,Azra

jole1962

26.01.2017 07:54

jel to ona jedina?