Luna Đogani i Đole Đogani
Screenshoot Youtube

Međutim, po svemu sudeći na pomolu je pomirenje, budući da denser smatra da je vreme da se okrene novi list.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Đorđe Vesna Đogani (@vesnadjogani1)

Đole Đogani i njegova supruga Vesna kažu da planiraju da posete Lunu kada se porodi.

- Mi Lunu volimo! Ona je naše dete, naša duša! Ne odvajamo je od porodice. Jedva čekamo da se porodi, da dođe bebica i da je vidimo. Naravno da ćemo da posetimo nju i Marka Miljkovića. Srećni smo što Gagi postaje deda - rekli su Vesna i Đole.

- Oprostio sam joj sve što je rekla za mene. Idemo dalje kao porodica. Luna već sada izrasta u predivnu ženu! Uveren sam da će biti sjajna majka, pažljiva i brižna - rekao je denser, i dodao:

- Sutra je novi dan. Odrasli smo ljudi, treba da sednemo i razgovaramo. Ona je mlada, ali će sazreti kad postane majka i drago mi je zbog toga.

Luna Đogani

Instagram

Luna Đogani, Foto: Instagram

Osim što žele pomirenje sa Lunom, Đoganijevi zbog korona virusa nisu radili godinu dana, pa su otkrili druge talente. Vesna je postala kraljica Tik toka, a Đole reditelj dokumentarnog filma.

- Radio sam kao scenarista i reditelj dokumentarca o svom životu. Ovo je priča o dečaku koji ima snove, a kada ih ostvari, vraća se da razgovara s ljudima koji su mu pomogli. Plakao sam dok je film nastajao. Verujem da će rasplakati i publiku! Biće mnogo emotivnih scena, ali i smeha - objasnio je Đole, dok je Vesna dodala:

- Saznaćete stvari koje o Đoletu niste znali! Bićete baš iznenađeni!