Karađorđe Subotić, Ivana
Printscreen Facebook
Karađorđe Subotić

Alo! / Rajko Ristić

Karađorđe Subotić, Foto: Alo! / Rajko Ristić

Pročitajte još:

 Roditelji zadrugarki Aleksandre Subotić i Mine Vrbaški, Karađorđe Subotić i Ivana Vrbaški, uživaju u ljubavi, a kako saznajemo, nakon nepuna dva meseca od samog upoznavanja već su odlučili da stanu na ludi kamen. Uprkos tome što njihove naslednice nisu u dobrim odnosima, oni prijateljima tvrde da njihovo venčanje ništa neće moći da spreči.

A evo šta je rekao Karađorđe Subotić:

- Naša ljubav je prava i istina je da i prinovu planiramo. Mi smo se upoznali na ulasku Aleksandre i Mine u rijaliti, zbližila nas je, sigurno, ta međusobna hemija. Preko Fejsbuka smo nastavili dopisivanje, razmenili telefone i krenula je ta veza baš žestoko. Već živimo zajedno, još samo da se venčamo. Ja ću njome da se ženim, to je prava ljubav - kaže Aleksandrin otac i dodaje:

- Pričali smo na temu svadbe, organizovaćemo je zajedno. Ja bih baš voleo da to bude jedno gala venčanje, pozvaćemo i neke rijaliti učesnike, zašto da ne. Upravo sam u planovima oko veridbe i potrage za prstenom, planiram da ozvaničim našu vezu.

Subotić nam otkriva da mu se jako dopalo to što smatra da Ivana liči na poznatu glumicu Sigurni Viver.

- Kod Ivane me je privuklo to što mi je ostavila utisak jedne stabilne žene. Liči na moju omiljenu glumicu iz filma “Osmi putnik”.

- Mogu njih dve da se protive ako hoće, ali ja ne dozvoljavam da se bilo ko meša u moje veze. I Ivana je tu jako ozbiljna, mislim da tu nema nekih mogućnosti da je neko ubeđuje, preti ili šta već - siguran je Karađorđe Subotić.

Komentari (3)

x

04.11.2018 11:05

Kako sedi na ovoj fotografiji izgleda da je on neka baba.

nada

04.11.2018 11:13

A od cega on zivi ?

x

04.11.2018 13:16

@nada - @nada Živi od nedostatka dokaza.