Ana Nikolić
Rajko Ristić
Ana Nikolić

Rajko Ristić

Ana Nikolić, Foto: Rajko Ristić

Rigorozne dijete, svakodnevni dvočasovni treninzi, saveti lekara i stručnjaka nisu dovoljni Ani Nikolić u borbi da izgubi suvišne kilograme jer ima ozbiljan poremećaj hormona.

Popularnoj pevačici ovaj problem doktori su ustanovili pre pola godine, kada je posetila nutricionistu, a potom i specijalistu za endokrinologiju. Posle niza urađenih testova ustanovljeno je da su glavni uzrok za njenu prekomernu kilažu hormoni koji su podivljali tokom trudnoće i posle porođaja. Izvor blizak Nikolićevoj ispričao nam je da joj je lekar rekao da će teško uspeti da se oslobodi suvišnih kilograma šta god bude preduzela.

 

A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on Jan 30, 2018 at 8:24am PST

"Ana se u početku mnogo razočarala kada je čula reči doktora, to ju je držala nekoliko nedelja sigurno. A onda je uz razgovor sa majkom Milijanom, koja se inače dugo bavi fitnesom, odlučila da se ne preda. Angažovala je dva instruktora, sa jednim trenira u teretani, a sa drugim ide na trčanje i radi vežbe u prirodi. Ishranu je drastično redukovala po savetu nutricioniste, kojeg posećuje jednom nedeljno. Rezultati nisu tako sjajni, ali ipak ima pomaka - za dve nedelje smršala je kilogram i po. Kada je počela sa treninzima, imala je 94 kilograma, što je oko 40 više od njene nekadašnje težine", rekao je naš sagovornik.

Nikolićeva je pre nedelju dana na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa treninga na kojoj je ona sa instruktorima dok su bili na trčanju na Košutnjaku.

"Imam novu bandu. Pripreme u toku", napisala je pevačica u opisu slike.

 

Imam novu bandu!?????????.....Pripreme u toku!

A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on Aug 22, 2018 at 4:46am PDT

Komentari (2)

Vuki

01.09.2018 01:46

Gde Rasta zahefta, tu trava ne raste..

x

01.09.2018 06:17

Ona je lepa i ovakva.