Olivera i Đorđe Balašević
Screenshoot Facebook
Olivera i Đorđe Balašević

Screenshoot Facebook

Foto: Screenshoot Facebook

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, ona je objavila prilično čudne fotografije na fejsbuku, na kojima skida cipele i prelazi ogradu na jednom mostu u njenom rodnom Zrenjaninu.

Đorđe Balašević

printscreen/YouTube

Foto: printscreen/YouTube

"Mnogo godina kasnije naučila sam da se i najnežnija roditeljska briga izražava na najgrublje moguće načine, i mogu samo reći da sam onda sve to podnela hrabro, kao što sam hrabro i prekoračila ogradu nadaleko čuvenog Visećeg mosta u Zrenjaninu...Zrenjanin, 1965. godine", napisala je u opisu fotografija.

Podsetimo, povodom vesti da je Balašević u bolnici se oglasio i njegov sin Aleksa koji je rekao da nije bilo infarkta nego da je Balašević imao tek malu intervenciju, a kasnije su isplivale i fotke na kojima je bilo jasno da se pevač oseća sasvim dobro.

Aleksa Balašević

PrintScreen

Foto: PrintScreen

 

Đorđe Balašević se još uvek nalazi u bolnici, supruga i deca zabrinuti! Moraće da promeni svoje navike!

AUTOR: Blic/ B.Z. DATUM I VREME: 18.11.2019. 13:20 Ovo je bio šok za celu porodicu! Đorđe Balašević, Foto: Alo!/Rajko Ristić Slavni kantautor Đorđe Balašević se posle operacije i ugradnje stentova oseća dobro, ali porodica još uvek nema dozvolu da ga poseti. HOSPITALIZOVAN U SREMSKOJ KAMENICI! Đorđe Balašević imao infarkt!

BONUS VIDEO

Anu Sević prozvali da nema zanimanje, ona konačno otkrila istinu koju javnost nije znala!