Šbana, tvit
Screenshoot
Šbana, tvit

Screenshoot

Šbana, tvit, Foto: Screenshoot

PROČITAJTE JOŠ:

 

"Jedan šaban manje... mora još mnogo njih ovako pa da ih nestane..." napisala je ona. Njen tvit izazvao je bes kod mnogih korisnika ove društvene mreže, ali ono što je sramno je to da je ovaj tvit takođe izazvao i lajkove pojedinaca.

"Sad kad te svi prijave biće jedna ku*va manje na Tviteru", "Učinite uslugu čovečanstvu i nestanite", samo su neki od komentara besnih tviteraša. Da stvar bude još gora, ista korisnica Tvitera je napisala da želi smrt i drugim ljudima.

Šaban Šaulić

Screenshoot

Foto: Screenshoot

"Sledeća da crkne ona mafijaška ku*va Ceca, pa Mitovićima da se sruči avion i da ne nabrajam dalje", napisala je ista korisnica. Tviteraši su osuli drvlje i kamenje na ovu korisnicu navodeći da zloba izbija iz nje.

tvit

Screenshoot

Foto: Screenshoot

Podsetimo, kralj narodne muzike bio je u kolima sa vozačem i kumom, a nesreća se dogodila u okolini Bilefelda u kojem je pevao.

 

Komentari (7)

Mare

17.02.2019 20:04

Pa wi fi imate i u ludnici.Pacijenti mogu da koriste tel.Pa sami izvicite zakljucak ko sve pise.

Danin

17.02.2019 20:08

Ne znam zašto naslov "Srbijo stidi se" Ne piše srbija, nego neka bolesna osoba, a za korišćenje interneta i društvenih mreža nije potrebno lekarsko uverenje, pa mogu da pišu bolesnici!

Зашто нас држе за будалу

17.02.2019 21:11

Да поновим коментар или ћете први коначно "објавити"... шта није истинито...!?!

Marija

17.02.2019 23:12

Evo ja neslušam narodnu muziku. Ali sam u žalosti za velikom legendo. A, o komentarima dotične očigledno da se radi psihički bolesnoj osobi. Trebalo bi neko da reaguje.

oli

18.02.2019 00:39

Zasto dajete medijski prostor takvim bolesnicima i samo dodatno otezavate porodici i prijateljima i dvima koji su voleli i postovali Sabana?

Stojko

18.02.2019 13:05

Ovako realno gledano, zajedljivih, pakosnih a i mentalo labilnih ljudi je uvek bilo i bice. Samo im je sad internet omogucio da iz relativne anonimnosti iznose svoje misljenje.

Ova sedi sama u sobi sa svojom zlobom i mrzi celo covecanstvo. C

19.02.2019 09:51

Posmatrac iz prikrajka.