Alen Islamović
printscreen
https://www.alo.rs/alen-islamovic/878

Legendarni pevač Alen Islamović nedavno je posetio Beograd kako bi se, kao savesni građanin, vakcinisao.

Pevač je iskreno govorio na tu temu:

- Došao sam u Beograd na poziv prijatelja kako bi se vakcinisao. Imam kvalitetne prijatelje ovde. Osećam se jako dobro, nisam imao nikakve simptome nakon vakcinacije. Ništa nisam osetio. Samo sam dobio pohvale što se tiče vakcinacije, niko me nije kritikovao - kaže Alen.

- Mnogi su stradali, ne samo poznate ličnosti. Čak je moja supruga bila u bolnici, prošla je najgore. Povod mi je bio taj da se vakcinišem i zaštitim porodicu, ali oni su to već preležali.

Alen Islamović

Tanjug/Milutin Marković

Alen Islamović, Foto: Tanjug/Milutin Marković

- Dosta vremena sam provodio sa porodicom, pa mi je to postalo i malo naporno, pa sam otišao u Bihać. Tu imam kuću i imanje, uzgajam lešnike. Imam jednu jako lepu plantažu lešnika. Sad sam pun energije i spreman sam za rad.

U Beogradu je i napravio novu pesmu. Klavijaturista Pilota mu je ponudio pesmu koji je samo on mogao da otpeva, na šta je Alen odmah i pristao.

- To je jedna velika pesma, veliki izazov sa velikim orkestrima. Očekuje vas nešto novo i drugačije, mnogi će se iznenaditi. Izgleda da sam se dobro odmorio, boja mi je lepša nego pre - kaže pevač i navodi da mu je glas kao vino, što je stariji, to je bolji.

Ideju za novi biznis dobio je tako što je svestan da će jednoga dana morati da izađe sa estrade, te nije na odmet imati još nešto pored.