Luna Đogani
Foto: Alo.rs
Luna Đogani

Foto: Alo.rs

Luna Đogani, Foto: Foto: Alo.rs

Pobednica druge „Zadruge“ je u opštem rasulu, ne prestaje da plače, a sve njene misli uperene su ka njenom psu Loliju, koji bije bitku za život.

Iako su mnogi fanovi mislili da je reč zakasneloj reakciji zbog raskida sa Markom i da Luna tek sada pati što je opet sama, istina je da je Đoganijeva trenutno u agoniji, pošto je Loli životno ugrožen i ne zna se da li će se izboriti s problemima.

- Svi znaju koliko je Luna vezana za to kuče. Ona je naziva „ćerom“, priča o njoj kao da joj je sve na svetu, koliko je sama suza prolila za njom dok su bile odvojene. Luni je taj pas više od ljubimca, pa ne čudi da sada, kada je došlo do problema, ona ne zna za sebe - priča za „Alo!“ dobro obavešten izvor i dodaje da je sve počelo još 3. januara, kada se Loli povredila.

Luna Đogani

Foto: Alo.rs

Luna Đogani, Foto: Foto: Alo.rs

- Luna je tada i objavila da joj je pas povredio rame i nogu jer je tražio zaklon od petardi. Iako je Loli bila užasno istraumirana i ozbiljno povređena, stvari su krenule nabolje. Ipak, sve se iskomplikovalo i sada je Loli životno ugrožena - priča naš izvor.

Potvrdu da je Luna mnogo loše dala je i njena majka Anabela. Ona je nakon brojnih poruka Luninih fanova u kojima se pitaju šta je sa Lunom i zašto je nema u javnosti, uputila otvoreno pismo u kojem je otkrila sa čim se Luna suočava.

- Dragi moji, pošto se puno vas „brine“ i brine za Lunu, pitaju kako i zašto je nema, evo ja ću da vas obavestim da Luna prolazi kroz težak period, jer je naš pas Loli životno ugrožen. Nadamo se najboljem i očekujemo razumevanje, pošto je ona član naše porodice - počela je Anabela, pa nastavila.

Luna Đogani

Printscreen/instagram

Luna Đogani, Foto: Printscreen/instagram

- I još nešto veoma važno. Ako neko na bilo koji način napravi pritisak, sugestiju, dobronameran komentar itd... bilo da su to ljudi koji je bezuslovno vole, ili ovi drugi, odmah će biti blokirani. Hvala vam na svemu, ali vreme je da shvatite da ova devojka ima život van rijalitija i vaši komentari je samo vraćaju na to da se oseća loše - istakla je Anabela i dodala:

- Evo sad moj dobronamerni savet za sve koji nemaju obzira, jer ja lično stojim iza toga da ću blokirati sve, pa makar i rođenu majku, na primer, ukoliko Luni kroji život. Mi smo obični smrtnici sa svakodnevnim usponima i padovima, i ako nam šaljete pozitivnu energiju, uzvratićemo puta 100 i, još jednom, hvala vam na tome - napisala je Atijasova.

Nakon što se Anabela podužom porukom obratila svim pratiocima i fanovima, ali i hejterima, i otkrila da se Luna oseća loše zbog psa i da se zato povukla iz javnosti, oglasila se i njena ćerka.
Ona je objavila fotografiju psa, uz koju je navela da je njena Loli njena „srodna duša“.

- Psa ne zanima da li ste siromašni ili bogati, obrazovani ili nepismeni, glupi ili pametni. Dajte mu vaše srce i on će vama sve. Nikada vas neće izdati - napisala je Luna.

Komentari (1)

Ozren

14.01.2020 15:33

Njoj trebaju prijatelji, ljubav i deca. Ne trebaju joj majka i pas.