Luna
Instagram/Printscreen
Luna Đogani

Foto: Alo.rs

Luna Đogani, Foto: Foto: Alo.rs

Luna Đogani rekla je jednom prilikom kako je rijaliti za nju gotov, te da nema nameru da se u takvom programu ponovo nađe. Ipak, naš paparaco uslikao ju je kako izlazi iz zgrade TV „Pink“, gde je, kako smo saznali, bila na pregovorima o ponovnom ulasku u „Zadrugu“. Sudeći po njenom izrazu lica, ona nije bila preterano raspoložena, stalno je telefonirala i čekala da neko dođe po nju.

Mlada pevačica mogla je ponovo da se nađe na velelepnom imanju u Šimanovcima i to za iznos od 30.000 evra, ali iako joj je ta suma bila veoma primamljiva, ona ju je odbila. No, ono što je prihvatila jeste da postane nova voditeljka emisije „Amnezija“ na radiju koji se svakodnevno emituje u pomenutom rijalitiju.

Luna Đogani

Miloš Rafailović/e-stock

Luna Đogani, Foto: Miloš Rafailović/e-stock

- Čim je Lunin bivši dečko Marko Miljković ušao u rijaliti, produkcija ružičaste televizije došla je na ideju da i nju uvede u „belu kuću“. Odmah su je pozvali na razgovor, a koliko god ne želi da se vrati u Šimanovce, Luna je pristala da se sastane sa njima i čuje šta imaju da joj predlože. Ideju da se ponovo nađe u zatvorenom prostoru je odbila, a kada je čula o kojoj je sumi reč, rekla je da će da razmisli, pa je i sama imala nekoliko ideja - priča izvor „Alo!“.

- Kako su joj ponudili 30.000 evra da ponovo uđe, nije joj bilo svejedno da odmah odbije ponudu. No, kada se setila kakve je sve stresove preživljavala tokom dve sezone, odlučila je da ih odbije. Ipak, drugu ideju, da postane voditeljka na radiju koji se emituje u kući, odmah je prihvatila. Luna je takođe sama ponudila da može i da peva na žurkama koje imaju zadrugari - otkrio je izvor blizak rijaliti pobednici.
Luna će, kako saznajemo, dobiti svoju emisiju u kojoj će joj biti odrešene ruke što se tiče tema, a kako saznajemo, prvi gost će joj biti njen tata Gagi.

Luna i Gagi

Screenshoot Instagram

Luna i Gagi, Foto: Screenshoot Instagram

Posle razgovora koji je imala na „Pinku“ poverila se drugarici da je čak razmišljala da ponovo uđe u „Zadrugu“, ali da se plaši za svoje psihičko stanje, kao i da ima dosta zakazanih nastupa koje ne može da pomeri - rekao je izvor blizak Đoganijevoj. 

Komentari (1)

ђура

06.02.2020 11:18

Da li su joj obezbedili stolicu iz kupatila Imaginarijuma ?