ĐOLE VIRUSOLOG Đogani šokirao: Evo kako da se lečite od korone!

Denser u teorijama zavere!

Đole Đogani
Foto: E-stock

Đole Đogani oduvek je važio za inovatora na srpskoj dens sceni, a kako se čini, popularni muzičar ovih dana primenjuje i nesvakidašnji lek u borbi protiv koronavirusa!

Naime, dok ceo svet strahuje od korone, Đole se opušteno šeta po gradu, a za masku i vakcinu ne želi ni da čuje! Đogani je za "Alo!" otkrio svoju teoriju o koronavirusu, a sudeći po njegovim skandaloznim izjavama, on ima i lek!

- Da li vam stvarno izgledam kao neko ko bi se vakcinisao? Vidite kako ja drhtim zbog korone, pogledajte kako sam se zaštitio, maske, rukavice, svu opremu nosim - rekao je ironično pevač i dodao kako smatra da su i virus, vakcine i maske zapravo zavera različitih mafija i industrija.

Đole, Vesna i Silvija Đogani
Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

- Teraju nas da nosimo te maske, a kako se diše ispod njih - nikako. Umesto da udišemo kiseonik, koji nam je neophodan za život, mi udišemo ugljen-dioksid koji nam ostaje u maski. Ako razmislimo logički, shvatićemo da tako ne može da se živi, jer iako maska propušta malo vazduha, to sigurno nije dovoljno - ubeđen je Đole koji u borbi protiv korone koristi isključivo prirodu. 

- Pogledajte sve ovo oko nas, sunce na nebu, vazduh, imamo reke, brda, planine, samo to nam treba. Idite, ljudi, u šetnju, dišite punim plućima, sedite pored reke, mirišite cveće, zagrlite drvo, napunite baterije dobrom energijom prirode, to je dovoljno. Manje gledajte televiziju i vesti, više slušajte muziku i cvrkut ptica - rekao je Đole.

Đole, Vesna i Silvija Đogani
Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

- Imate ljude koji stalno nose masku, a onda malo spuste kad treba da puše cigaretu. A šta je najbolja podloga za koronu? Naravno pušačka pluća, zakrčena, zagađena, sa pneumonijom, odnosno upalom pluća - objasnio nam je Đole i tako pokazao da jednako dobro barata i medicinskim terminima. 

- Naravno, duvanska mafija ima mnogo para, pa niko ne sme da kaže da cigarete ubijaju ljude. Sve je to povezano. Čak su jedno vreme govorili da su pušači otporniji na koronu od nepušača - priseća se pevač.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi