Neda Ukraden
Screenshoot Prva
Neda Ukraden

Screenshoot Prva

Neda Ukraden, Foto: Screenshoot Prva

PROČITAJTE JOŠ:

 

"Mi smo radnici treće smene i ako si negde 100, 200 km od kuće ti misliš da si pred pragom. Samo da dođeš u svoj krevet, da budeš sa svojom decom, da budeš u svom domu, mi smo željni svog doma... vrlo često kad si u inostranstvu povezan si sa tim avionioma, sa slobodnim kartama, tako da niko nije od besa krenuo u 4, 5 ujutru...", rekla je Neda. Ona je iskoristila priliku da porodici Šaulić izjavi saučešće, a otkrila je i da je vest o tragediji kolege dočekala u kolima.

Merima Njegovim

Screenshoot Prva

Merima Njegovim, Foto: Screenshoot Prva
Neda Ukraden

Screenshoot Prva

Neda Ukraden, Foto: Screenshoot Prva

PREPORUČUJEMO I:

 

"Ostaće upamćen i uzor mnogim generacija. Ja sam potrešena kao kolega i kao čovek, mislim da Srbija i region je mnogo izgubio", dodala je pevačica. U program se uključio i Dragan Stojković Bosanac koji je 35 godina sarađivao sa Šaulićem.

"Ja sam isto bio u kolima, morao sam stati, bio sam zatečen. Ja sam dosta sa njim sarađivao i teško mi je palo. Sve sam verovao da može da se dogodi, ali teško ovo. Prosto mi je neverovatno" rekao je Bosanac sa suzama u očima.

Merima Njegovim

Screenshoot Prva

Merima Njegovim, Foto: Screenshoot Prva

"Meni je teško da razumem, a kamoli da se pomirim s tom činejnicom da tog čoveka više nema. On je apsolutno sa pravom nosio titulu kralja narodne muzike. Takav vokal, vanseriski glas koji ne može da se opiše, to je stvarno bio vanserijski i čovek je bio rođen za to. Volela sam ga i kao čoveka, kolegu, savršen pevač... Ne znam, u poslednje vreme smo bili bliskiji nego ikada", rekla je Dragana i dodala da se u zadnje vreme dosta družila sa Šabanom jer su spremali zajednički koncert.

PROČITAJTE JOŠ:

 

"Ako postoji nešto umirujuće za mene, i ono što me malo smiriju je to da je jako dobro znao koliko ga Toni i ja volimo" završila je Mirkovićeva. Neda je na kraju poželela da kaže da smatra da Šaban zaslužuje veliko odlikovanje.

"On je čovek koji je zaslužio najviše državno odlikovanje. On je najveći ambasador ove zemlje. Njegovi koncerti su bili sa zastavama ove zemlje. Tako da treba da dobije najviše odlikovanje, on je bio pravi kulturni poslenik", završila je Neda.