Šaban Šaulić
Vladimir Marković/Alo!
Šaban Šaulić

E-stock

Šaban Šaulić, Foto: E-stock

Pre tačno godinu dana Šaban Šaulić je tragično je stradao kralj narodne muzike Šaban Šaulić u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj. Mnogi i dalje pate zbog pevača narodne muzike, a pre koncerta u Beogradu oktobra 2018. godine, pevač je otkrio da li postoji nešto što nije ostvario za sve te godine uspešne karijere i ispunjenosti na svim poljima.

"Lično mislim da nema toga što nisam postigao u životu. Čini mi se da je sve, kako se kaže, potaman. Ne žalim se. Baš nijednog trenutka se nisam požalio ni na karijeru ni na sve što se dešavalo u mom životu. Tako da baš nemam ni za čim da žalim, sve je to teklo nekako svojim pravim, uzlaznim putem. Šta bih poželeo više... Normalnu decu, pametnu, inteligentnu, dobru, poštenu... Imam i tri unuka i dve unuke, tako da sam nekako, čini mi se, baš super ostvaren čovek. Nemam ni za čim da žalim niti bih menjao bilo šta u životu", rekao je tada.

Šaban Šaulić

Nenad Vujanović/Alo!

Šaban Šaulić, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

On je opisao i kakav je život jednog Šabana Šaulića.

"Eto, jednom rečju, čovek sa obavezama. Ceo život. S puta na put, mikrofon, razne sale, dvorane, restorani, kafane, razna druženja... Tako da je to nekako prolazilo, ali moram reći da mi je sve to nekako i brzo prošlo. Čini mi se da sam još juče snimio prvu ploču, a sada je prošlo toliko godina, da neki jubilej slavim u Areni...", rekao je tada Šaban.

"Prosto ne mogu da verujem da je tako brzo prošlo, jeste da sam bio izuzetno mlad kad sam počeo (17 godina), ali je to tako brzo prošlo. Skoro neverovatno. Kao juče da je bilo. Sve je išlo nekako ubrzano, valjda me nosila i karijera i koncerti, druženja, putovanja... Neću da kažem da se žalim, ali mi je žao što tako brzo nekako ide, samo zbog toga", iskreno je i iz duše pričao Šaban te 2018. godine.

Šaban Šaulić preminuo je svega nekoliko meseci nakon ovog intervjua, 17. februara 2019. u 68. godini. Za sobom je ostavio suprugu Gordanu i troje dece; ćerke Sanelu i Ildu, i sina Mihajla.

Šaban Šaulić

Vladimir Marković/Alo!

Šaban Šaulić, Foto: Vladimir Marković/Alo!