Dino Merlin
Screenshoot Youtube
Dino Merlin

Screenshoot Youtube

Dino Merlin, Foto: Screenshoot Youtube

Dino kao dečak nije imao novca, a voleo devojku za koju se ispostavilo da je sponzoruša. Ona je tražila novac, pa ga je napustila i otišla sa bogatim dečkom u Švajcarsku. Kada se proslavio, ona se vratila u Sarajevo zbog njega, a on joj je otpevao ovu pesmu po prvi put:

"Imam sve što poželim, samo jedno ne, da me neko bar na tren voli zbog mene"!

Nakon toga Dino je upoznao svoju suprugu Amelu u koju se zaljubio, a njihova ljubav i dan danas traje. Ona se retko eksponira, a njihova ljubavna priča bila je veoma komplikovana. Nakon što su uspeli da prevaziđu klasne razlike, i nakon što su Amelini roditelji napokon zavoleli pevača, sve je krenulo uzlaznom putanjom.

"Borili smo se, krili, ali niko nas nije mogao rastaviti. Nakon pet godina smo se tajno venčali. Bilo je to romantično venčanje, iako sam svoju ženu doslovno oteo. Uz nas su bili samo moj kum i Amelina sestra koja je bila kuma. Govor matičarke bio mi je predug, stalno sam pogledavao na vrata da ne bi neko naišao i pokvario našu sreću. Nakon venčanja otišli smo na bračno putovanje u Dubrovnik, a kad smo se vratili, preselili smo se kod moje majke i odmah osetili udar svakodnevice. Mene je čekala velika odgovornost za porodicu i težak rad, a Amelini roditelji bili su toliko ljuti da pola godine nisu hteli ni čuti za nju. Ali, eto vreme leči sve pa me danas Amelini roditelji vole i više nego što zaslužujem", rekao je jednom prilikom Merlin.

Komentari (5)

šone

05.09.2018 07:43

Ma dali je moguće

Aca

05.09.2018 08:38

Voleo je on i da mrzi srbe, i da jaše po transporterima pa mu opet jugonostalgičari pune arenu u Bg-u i naravno džepe.

nedjo

05.09.2018 09:43

nisu mi jasni ljudi koji vole da slušaju,pogotovo gledaju ovog indijanca

Marimari

05.09.2018 12:41

@nedjo - Reče indijanac anonimni...

sama

05.09.2018 14:10

Setite se njihovih reci.."Na moj koncert su svi dobrodosli osim zivotinja i Srba".. Bruka.