KRIJE JE OD JAVNOSTI Dino Merlin je bukvalno oteo svoju ženu, a evo kako ona izgleda! (FOTO)

Njena porodica se protivila njihovoj vezi

Dino Merlin
Foto: Printscreen Youtube

Popularni pjevač Dino Merlin u srećnom je braku sa suprugom Amelom, a njihova ljubavna priča mogla bi poslužiti kao scenario za film.

Njihova ljubavna priča bila je komplikovana i roditelji njegove supruge protivili su se njihovoj ljubavi. Zaljubili su se kad Ameli bilo jedva 17 godina, a venčali su se pet godina posle.

Dino Merlin
Foto: Screenshoot Youtube

Tokom tih pet godina su se skrivali, borili za svoju ljubav, ali, kako je sam pevač jednom rekao, niko ih nije mogao rastaviti.

Amela je dolazila iz bogate porodice i studirala je arhitekturu, a njeni roditelji protivili su se vezi s Merlinom koji je dolazio iz siromašne porodice.

– Nakon pet godina smo se tajno venčali. Bilo je to romantično venčanje, iako sam svoju ženu doslovno oteo. Uz nas su bili samo moj kum i Amelina sestra koja je bila kuma. Govor matičarke bio mi je predug, stalno sam gledao na vrata da ne bi neko naišao i pokvario našu sreću. Nakon venčanja otišli smo na bračno putovanje u Dubrovnik, a kad smo se vratili, preselili smo se kod moje majke i odmah osetili udar svakodnevice. Mene je čekala velika odgovornost za porodicu i težak rad, a Amelini roditelji bili su toliko ljuti da pola godine nisu hteli ni da čuju za nju – ispričao je jednom prilikom.

Dino Merlin
Foto: Screenshot Youtube

Dodao je kako je kasnije izgladio sve s Amelinim roditeljima koji su ga zavoleli.

Njegova ljubavna priča Merlinu je bila inspiracija za hit “Kad si rekla da me voliš”. Par ima dvoje dece, sina i kćerku, a evo kako izgleda njegova supruga:

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi