Dijana Janković
e-stock

 

Dijana Janković

e-stock

Dijana Janković, Foto: e-stock

Atrakvna pevačica, Dijana Janković, svetu poznatija kao Didi Džej, rešila je da obraduje fanove širom sveta sopstvenim rijaliti programom.

PROČITAJTE JOŠ:

Poznato je da kada se pojavila na estradnoj sceni Didi Džej je odmah privukla pažnju javnosti, što ju je kako kaže dodatno motivisalo, zbog čega je odlučno rešila da pokori svetsko tržište. Iako se dugo susretala sa brojnim osporavanjima, pevačicu to nije sputalo, već je uspela ono što nikome do sada sa naših prostora nije pošlo za rukom.

Dijana Didi Janković

Instagram/dijanajankovic

Dijana Didi Janković, Foto: Instagram/dijanajankovic

Ona je ubrzo dospela do samog vrha svetske muzičke produkcije, što je iskoristila kako bi ostvarila saradnju sa najpoznatijim svetskim imenima iz ove oblasti, pa je na oduševljenje mnogih snimila nekoliko uspešnih hitova za američko tržište.

Dijana Janković

E-Stock

Dijana Janković, Foto: E-Stock

Međutim, Didi Džej je ovog puta očigledno rešila da pomeri sve granice, te se odlučila na korak na koji se brojne svetske zvezde nisu usudile. Naime, pevačica je dobila ponudu da snimi sopstveni rijelaiti šou program za američko tržište, a pošto izuzetno ceni mišljenje svojih fanova, ona ih je putem društvenih mreža pitala za mišljenje o ovoj ideji. Sudeći po komentarima, Didi uveliko treba da počne sa pripremama za rijaliti, pošto su se njeni fanovi jednoglasno složili da žele kako je gledaju u ovom formatu.

U video prilogu pogledajte o čemu je Dijana sve pričala:

 

 

Komentari (2)

Stojko

21.09.2019 15:44

Ona da ima toliko novca ne bi ulazila u zadrugu,a hvalisanje da ima cipele od 300 000 e. je preterano,da li se setila da da neku donaciju nekom bolesnom detetu,treba malo da se spusti na zemlku i sagleda realnost, ko visoko leti nisko pada sumnjam da zna za to.

Ivana

21.09.2019 16:14

A ko je ova?