Nesreća, saobraćajna nesreća, saobraćajka, sudar
Shutterstock
Nesreća, saobraćajna nesreća, saobraćajka, sudar

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Kako Espreso nezvanično saznaje, nesreća se desila kod Kraljeva, kada je vozač automobila nepoznate marke isekao Milojevića koji je bio na motoru. Nesrećni mladić je pokušao da izbegne sudar, ali nije uspeo. 

PROČITAJTE JOŠ:

ZARAD OVOGA JOJ JE OPROSTIO PREVARU! Milijana se SPUSTILA DOLE, pa počela ovo da radi Milojku! Kada vidite, ZGROZIĆE VAM SE ŽIVOT! (VIDEO)

ŠOK ISPOVEST SUBOTIĆKINE SESTRE Aleksandra, Ljuba i Karađorđe nisu moja porodica! Gorana ne želi više da ih vidi, zapanjićete se kada čujete sta su joj učinili

ZAJECALA! Karleuša BRIZNULA U PLAČ u emisiji, pa pokrila glavu rukama! Ovo je pogodilo pravo u srce! (VIDEO)

 

Uroš je kolima hitne pomoći brzo prevezen u bolnicu, ali je ubrzo potom podlegao povredama.

Uroš je inače često bio na bajkerskim skupovima, a motorom je voleo da putuje sa prijateljima. Oni kažu da je bio oprezan i odgovoran vozač, dobar prijatelj i drug.

 

Podsetimo, Milojević je u pomenutoj grupi bio zadužen za zvuk, a pored njega su u bendu nastupali i frontmen Vukašin Marković, koji je glumio Bebana u popularnoj seriji "Porodično blago" , Slobodan Jovanović (gitara, bubnjevi), Ana Protulipac (bas), Ivan Jevtić (klavijature), Ivan Radivojević (truba), Dejan Nestorović (saksofon) i Goran Milošević (bubnjevi). 

Ovaj sastav je bio poznat po posebnom i novom zvuku koji su doneli na ove prostore. Inače, za danas je zakazano potpisivanje novog albuma „Putevi“ svog benda "irieFM" u Nišu.