Ana Stanić
Alo!/Rajko Ristić
Ana Stanić

Alo!/ Rajko Ristić

Ana Stanić, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Pevačica Ana Stanić već osam godina je u braku sa nekadašnjim košarkašem Momčilom Lavrnićem, koji je pre nje bio oženjen popularnom srpskom voditeljkom Brankom Nevistić.

PROČITAJTE JOŠ:

Anu i Momčila upoznala je zajednička prijateljica, nekadašnja manekenka Marija Tarlać. Venčali su se u oktobru 2010. godine u jednom fruškogorskom manastiru, a godinu dana kasnije dobili su sina Vuka. Nakon završetka sportske karijere Momčilo se posvetio preduzetništvu i suvlasnik je jednog lanca prodavnica obuće.

Pre Ane, Momčilo je nekoliko godina bio u braku sa voditeljkom Brankom Nevistić, koja važi za jedno od najlepših domaćih TV lica, i sa njom ima sina Luku. Međutim, o tome ne govore u javnosti.

Prošle godine pisalo se da se Ana i Momčilo razvode, a još njihovih fotografija, kao i šta je Ana rekla o porodici i braku pogledajte u galeriji.

"Udala sam se i rodila dete posle tridesete, a pre toga vodila sam buran život, jer sam sa samo dvadeset godina ušla u svet šou-biznisa, koji je podrazumevao česta putovanja, izlaske i sve ono što mi je prijalo u toj životnoj fazi", rekla je Ana u jednom intervjuu.

"Zahvaljujući poslu veoma mlada postala sam samostalna, pa sam mogla da živim život punim plućima i da zadovoljim svu svoju radoznalost, da imam različite partnerske veze, zanimljiva prijateljstva i da "povlačim" poslovne poteze koji su mi odgovarali. Zato sada umem da cenim novu životnu fazu u kojoj mi je porodica epicentar", dodala je ona.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

6. ? ❤️

A post shared by ??? ?????? (@ana1stanic) on Oct 16, 2016 at 2:03am PDT

Ana je neko ko svoju porodicu čuva i pokušava da je drži podalje od očiju javnosti.

"Uživam u novom životnom poglavlju, svoju porodicu ne uzimam zdravo za gotovo, već je čuvam jer mi daje najveću snagu, ona je suština mog života", istakla je pevačica, a onda otkrila koji je njen savet za kvalitetan brak.

"Koliko je bitno da supružnici nađu aktivnosti u kojima će zajedno uživati, toliko je važno da jedno drugom daju prostora. Svako od nas dvoje ima nešto svoje, u šta ovo drugo ne zalazi. To je sasvim u redu, jer ne bi bilo normalno da jedno drugo teramo da idemo negde gde nam neće biti zanimljivo. U početku veze svako ima vrlo visok prag tolerancije kad je reč o tome šta je dosadno, a onda se sve iskristališe, pa partneri znaju šta onog drugog zamara. Meni je veoma važna lična sloboda, integritet, te je sigurno da ne bih mogla da budem u braku s nekim ko hoće da baš u sve bude "upleten". To bi ubilo svaku draž", ispričala je pevačica.

Ona prošle godine nije želela da se osvrće na spekulacije o razvodu, već je samo kratko poručila da nema komentar.

Momčilo bivša supruga Branka Nevistić takođe se ponovo udala, i to za biznismena Branislava Grujića.