Darko Lazić
Masanori Josida Alo
Darko Lazić

printscreen

Darko Lazić, Foto: printscreen

Pročitajte još:

- Srećna slava svima i od mene jer nemam svoj telefon - napisao je Darko na maminom telefonu, a usledili su mnogobrojni komentari njegovih fanova.

Darko Lazić

Rajko Ristić/Alo!

Darko Lazić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Inače, iako se Lazić oseća mnogo bolje i više nije životno ugrožen, još se nalazi na odeljenju intenzivne nege.

- Planirano je bilo da ga početkom ove nedelje prebacimo na odeljenje ortopedije, gde će nastaviti s oporavkom, ali je iznenada dobio povišenu temperaturu usled viremije i pada imuniteta. Zbog toga je i dalje u šok-sobi. Budući da viremija popušta, a on se oseća mnogo bolje, plan je da ga sutra, a najkasnije u ponedeljak, prebacimo na drugi sprat i drugo odeljenje, gde će, između ostalog, moći i da prima posete - rekao je za „Alo!“ jedan od lekara iz te ustanove.

Tamo će ga, osim članova porodice, prijatelja i kolega obilaziti i lekari iz Specijalne ortopedske bolnice „Banjica“, koji su ga 7. novembra operisali.

- Dr Zoran Baščarević, direktor „Banjice“, svakodnevno zove i zanima se za oporavak svog pacijenta, a često ga i obilazi, što će činiti češće kada Darko bude prebačen na odeljenje ortopedije sa traumatologijom - rekao je izvor „Alo!“.

Podsećanja radi, pevač Darko Lazić doživeo je tešku saobraćajnu nesreću pre tačno mesec dana, 23. oktobra, u Brestaču kod Pećinaca. Tom prilikom zadobio je višestruke prelome rebara, butne kosti, kuka, a zbog traume je kasnije ostao bez slezine i jednog bubrega. Juče je, na dan krsne slave njegove porodice, konačno izašao iz životne opasnosti.

Komentari (1)

zora vukasinovic

22.11.2018 12:17

Sreca da nebi Slave ode Darko bez papuca.Srbine slavi slave i rijec smrt ne postoji ve vijecni na nebeskim visinama.Amin