Dejan Ćirković Ćira
Screenshot
Dejan Ćirković Ćira

Screenshot

Dejan Ćirković Ćira, Foto: Screenshot

Pevač Dejan Ćirković, poznatiji kao Ćira, već 25 godina sa porodicom živi u Nemačkoj, ali kako je korona zaustavila ceo svet i obustavila putovanja, pevač i dalje ne uspeva da se vrati u Srbiju, zbog čega iskreno pati jer svoje svoje roditelje i prijatelje nije video čak godinu dana. Ipak, svoje skrovište pronašao je u vikendici iznad Štutgarta gde se posvetio poljoprivredi.

- Tu sam od marta prošle godine, sad će da bude tačno godinu dana kako sam u kolibi - kaže setno Ćira i objašnjava kakva je situacija u Nemačkoj.

- Od 2. novembra pa do danas je sve zatvoreno, samo rade prodavnice za hranu. Ni frizerski saloni, ni restorani, ni kafići ništa ne radi, u gradu nema žive duše. Imali smo i policijski čas, pa su ga ukinuli, al’ šta nam vredi kad nemamo gde da idemo?!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Dejan Cirkovic Cira (@fenomenalnicira)

Tvrdi da je u kolibi pronašao svoj mir i da višak slobodnog vremena koristi kako bi sadio povrće za sopstvene potrebe. Za sad ima samo beli luk, a na proleće očekuje ga i drugo povrće.

- Za svaki slučaj da se nađe, ali nemam mesta da snabdevam Nemačku belim lukom - našalio se i priznao da mu je teško što godinu dana nije video svoju porodicu u Srbiji. Kaže da se zbog toga oseća kao da je u zatvoru - kaže on i dodaje:

- Ovde je zabranjeno okupljanje, ali mi nekad kršimo to pravilo, mada ne bude nas više od dvoje, troje. Skupimo se u kolibi kad je lepo vreme i malo roštiljamo uz rakiju.

BONUS VIDEO:

Folkeru mnogo fali Srbija, te se nada da će u martu uspeti da se vrati u rodni kraj.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Nada

26.02.2021 19:33

Ti pacenice mozes putovati i vratiti se u Srbiju ali znas koji su propisi u vezi Korone ! Jedini ti je problem sto tamo nema pevanja po klubovima - hahaha !