Snežana Đurišić
E-stock agency
Snežana Đurišić

E-stock agency

Snežana Đurišić, Foto: E-stock agency

Pevačica moćnog vokala koja već nekoliko decenija vlada muzičkom scenom Snežana Đurišić našla se u nezavidnoj situaciji. Za sve je kriv njen partner, doktor Vanja Milošević, sa kojim je četiri godine u emotivnoj vezi.

Naime, "Blic" je snimio doktora kako se viđa sa nama nepoznatom ženom u nedelju, oko deset časova ujutru, u jednom tržnom centru u Beogradu.

- U tržni centar došli su automobilom koji je u vlasništvu Snežane. Potom su zajedno napustili vozilo i uputili se u u lift u tržnom centru. Tom prilikom žena sa kojom je bio je izgovorila: "Pazi šta ovde radiš, da nas neko ne vidi da smo prisni i da nas uslika". Kad su izašli iz lifta uputili su se u prodavnicu gde se prodaju tehnički uređaji - otkriva izvor koji se našao na licu mesta.

Kako bi se proverilo o kome je zapravo reč, kontaktiran je doktorov bliski prijatelj, koji je rekao da je moguće da se radi o jednoj od žena iz njegovih prethodnih veza.

- Verovatno je to žena sa kojom je bio pre Snežane. Ali opet mi je veoma čudno da je ta žena izgovorila tako nešto. Ne bi me čudilo da je u paralelnim vezama, znaju svi već da je varao Snežanu - rekao je on.

BONUS VIDEO:

Sa druge strane, ovim povodom kontaktirana je Snežana, koja je u SMS poruci poručila:

- Vanja ima četvoro dece sa tri žene. Nikada nije bio oženjen, ali vrlo brine o svojoj deci, pa je sasvim u redu da ima kontakt sa majkama te dece. Ovde se konkretno radi o ženi sa kojom Vanja ima dete i sa kojom se našao iz tog razloga. Kako već rekoh vrlo je brižan otac, koji ima korektan odnos sa njihovim majkama.

Podsećanja radi, ginekolog Vanja već je jedno bio u centru skandala. Prošle godine u aprilu mesecu, putem Fejsbuka se dopisivao sa dvadesetosmogodišnjom devojkom, a poruke su sada isplivale u javnost. Sve je krenulo od Vanjine poruke upućene devojci, a u kojoj je naveo sledeće: "Slučajno mi je na Fejsbuku izašla tvoja slika, da li bih mogao da te čujem... Na kratko... Moj broj je 06188*****, pusti poruku, pa bih te nazvao", pisao je tada magazin "Scandal".

Pročitajte još

Komentari (5)

Miki

01.12.2020 12:39

Ti si peta sreća , šteta što neće i od tebe imati dete

ruza

01.12.2020 14:17

vanja ih je na hiljade.

Mira

06.12.2020 05:43

@ruza - Mora da si ti jedna od te hiljade čim tako komentarišeš. Ili si im držala sveću.

Nada

01.12.2020 19:22

Dokazano je da su ginekolozi veliki svaleri ali ? Vanja je toliko ruzan da mu ja ni orah iz ruke nebih uzela

zagondzija

01.12.2020 20:23

Ko zna mozda i Sneza uhvati zeca, majstor sa diplomom je u pitanju???