Predrag Sarapa, Dea Đurđević
Printscreen

 

Dea Đurđević

Printscreen

Dea Đurđević, Foto: Printscreen
Dea Đurđević

Printscreen

Dea Đurđević, Foto: Printscreen

DEA

Monogamija ili poligamija?

Da li su lepe žene obavezno glupe?

- To je velika predrasuda! Drago mi je da je to mišljenje počelo da se menja. Mnoge prelepe žene su napravile uspešnu karijeru, a pored toga vaspitavaju decu i brinu o njima, partneru, roditeljima i imaju divan krug prijatelja. A sve to je mnogo teže steći kada vas prate predrasude. Tako da bih pre rekla da su lepe žene snažne žene! I psihički i fizički.

Zabrana pušenja na javnim mestima

- Ja sam uživalac duvana i prirodno je da sam protiv toga. Doduše, sad više volim elektronske cigarete, kako bih na više mesta mogla da ih konzumiram. Razumem da postoje mesta na kojima treba da važi zabrana pušenja, ali je preterivanje da to bude na svim javnim mestima.

Dobar razvod ili ostajanje u lošem braku zbog dece?

- Nemam decu, ali smatram da loš brak nikako ne može da bude dobar za dete. Ukoliko nema krucijalnih problema u braku, a pod tim smatram zlostavljanje i prevaru, postoji šansa da se odnos partnera popravi. Ako više ne mogu da nađu zajednički jezik i nema šanse da održe stabilan i dobar brak, onda je bolje da se razvedu. Treba da ostanu u normalnim odnosima prvenstveno zbog dece, ali i zbog toga što su nekad imali lep zajednički život.

Žene varaju samo kada se zaljube

- Ja na prevaru gledam kroz nišan. Ne znam zašto žene varaju. Ne znam ni zašto muškarci varaju. Ako poželiš neku drugu osobu, više ne treba da ostaneš u vezi. Prevara je nepoštovanje i izdaja, a to je neoprostivo!

Predrag Sarapa

Printskrin

Predrag Sarapa, Foto: Printskrin

SARAPA

Monogamija ili poligamija?

Da li su lepe žene obavezno glupe?

- Nisam saglasan sa tim da su lepe žene glupe, niti da su ružne žene pametne. Sve je to individualno. Pamet ne možemo da merimo na kantaru, a lepota je u oku posmatrača. Imao sam priliku da upoznam lepu ženu koja je ujedno i pametna.

Zabrana pušenja na javnim mestima

- Potpuno sam saglasan sa tim. Pušenje bih zabranio i na javnim i na tajnim mestima. Tada bih možda i ja ostavio cigarete. Voleo bih to, ali mi ne polazi za rukom. Neka slobodno zabrane pušenje na javnim mestima, pošto znam da su mnogi moji prijatelji koji žive u državama u kojima je pušenje zabranjeno ostavili cigarete. Nisu hteli da se ponižavaju i puše na ulici, po snegu, kiši ili da se skrivaju ispod nekih grejača. Mislim da bi to imalo efekta i u Srbiji. Ne radi se ovde o meni i mom komforu, nego o zdravlju nacije.

Predrag Sarapa

printscreen

Predrag Sarapa, Foto: printscreen

Dobar razvod ili ostajanje u lošem braku zbog dece?

- Uvek sam za dobar razvod. Zašto bi neko živeo sa osobom sa kojom mu više nije lepo, i bez ljubavi?! Deca imaju svoj put, jednog dana odu iz roditeljske kuće, a bračni parovi ostanu sami. Naravno, o deci treba voditi računa i kad su roditelji u braku i kad su razvedeni. Još ako bi bivši supružnici posle razvoda zadržali dobre odnose, to bi bila prava stvar!

Žene varaju samo kada se zaljube

- Nisam siguran u to jer nisu sve žene iste. Nekima je to zanimljivo, neke prevaru doživljavaju kao istraživanje, neke kao strast. I žene mogu, kao i muškarci, da zadovolje svoje potrebe, a da se posle vrate kući i nastave lažni život. Meni je to nenormalno, ali ima nas raznih. Znam milijardu primera koji žive takvim životom. Ne bih po tom pitanju pravio razliku između muškaraca i žena.

PROČITAJTE JOŠ: