Dea Đurđević
Promo
Dea Đurđević

promo

Dea Đurđević, Foto: promo

PROČITAJTE JOŠ:

Dea se sada u jutarnji program vraća za stalno - od sutra će svakog ponedeljka, četvrtka, petka i vikendom, milionskom auditorijumu poželeti dobro jutro i srećan početak dana.

- Jedva čekam! Konačno je došao taj dan i ja sam neizmerno srećna što se vraćam u najgledaniji jutarnji program. Obećavam gledaocima da ćemo imati potpuno nove i drugačije teme, nove i još zanimljivije goste! Već smo najgledaniji jutarnji program na svim komercijalnim televizijama, a verujem da ćemo biti još gledaniji - rekla je Dea.

Dea Đurđević

promo

Dea Đurđević, Foto: promo

I Sarapa se raduje njenom povratku u jutarnji program i smatra da će to biti dodatni podsticaj da "Novo jutro" ostvari još bolje rezultate.

- Sve nas raduje Dein povratak u program posle višemesečnog odsustva. To je veliko pojačanje za 'Novo jutro'. Kao tim smo imali odlične rezultate, a očuvali smo rejting koji će sada biti daleko bolji. Naša Deica se vraća i to je podsticaj za ceo tim 'Novog jutra' da budemo još bolji. I mi i gledaoci je čekamo sa nestrpljenjem. Sve će biti vedrije i lepše uz našu Deu. Gledaoci će se buditi iz najbolji jutarnji tandem - rekao je Sarapa.

BONUS VIDEO:

Dea Đurđević - najava za meč Srbija -Švajcarska!