Dea Đurđević
Instagram/Printscreen
Dea Đurđević

Instagram/Printscreen

Foto: Instagram/Printscreen

Voditeljka Dea Đurđević trenutno uživa na zasluženom odmoru u Abu Dabiju.

Lepa Dea je u prestonicu Ujedinjenih Arapskih Emirata otišla sa majkom Nenom, sa kojom je obišla sve glavne znamenitosti i podelila dogodovštine i slike na Instagramu.

- Prva je dok čekam da se krene, druga dok se radujem jer idem u World trade center (ko se ne bi radovao kupovini tradicionalnih sitnica), a treća i četvrta su iz džamije koju je pre sedam godina izgradio Šeik bin Zajed (to je onaj što je bio kod nas). Neverovatno koliko je prelep spoj modernog i tradicionalnog u Abu Dabiju - napisala je Dea u opisu slika.

Ona se nije libila da se skine i svoje rane od nesreće, koju je doživela pre godinu dana, podeli i sa svojim pratiocima. Skinula se na plaži i pokazala kako danas izgleda njena rana na nozi.

Dea Đurđević

Instagram/Printscreen

Foto: Instagram/Printscreen

 

Komentari (3)

OTICI U DUBAI I ODANDE NAM PRIDIKOVATI O SPOLJNOM SIROMASTVU...

04.02.2020 09:27

...i placenim troskovima iz "unutrasnjeg bogatstva"...Po logici stvari,Vi ste u obavezi,da nam svako njihovo lupetanje i blebetanje,prenesete.Pa sta ce ljudi moji,reci ona mlada zena,sa detetom,koja nam iz udjerice,gde nema svetla,ni vode,ni spoljnog nuznika...Ni postenih gaca na sebi,reci na sve ovo?Ovo ti dodje,kao kada se pop,"Mercedesom",zaustavi kako bi ti "pozeleo" dobar dan,a ujedno iskoristi priliku,i opomene te,je bogatstvo..Negde drugde.Zbog uzasne nesrece,sazalis se.Posle ovoga,NE!!!

pinokio

04.02.2020 14:49

Ko je ovi odveo tamo . Pa hoce li znati da se vrati . E svakoga puste da luta po svetu

sa

04.02.2020 15:25

od čega se ova odmara