PRVI PUT POSLE 5 MESECI! Dea Đurđević ponosno pokazala svoje OŽILJKE! Ono što je rekla o njima će vam SLOMITI SRCE!

Dea Đurđević je 7. februara imala saobraćajnu nesreću kod bolnice "Dr. Dragiša Mišović"

Dea Đurđević
Dea Đurđević, Foto: e-stock agency

Dea Đurđević, voditeljka jutarnjeg programa "Novo jutro, Dea i Sarapa", 7. febrauara 2019. imala je tešku nesreću kod bolnice "Dr. Dragiša Mišović" kada je došlo do sudara dva autobusa i tri automobila.

GOSTI NISU MOGLI DA VERUJU ŠTA VIDE! Ivica Dačić u duetu sa Deom Đurđević zapevao pred punim restoranom! (VIDEO)

Dea je tada zadobila višestruke povrede, kontuziju pluća, dvostruki prelom karlice, ali najgora je bila poreda ruke, koja joj je bila otkinuta.

 

Velikom efikasnošću doktora Marka Bumbašinovića voditeljki je ruka vraćena na mesto, a nakon te višečasovne operacije usledili su drugi zahvati od kojih je svaki bio borba za život. Međutim, kao veliki borac Dea je sve pobedila, a na proslavi svog rođendana prvi put su se videli ožiljci koje nosi.

"PROGNOZE SU TAKVE, BOŽE MOJ" Dea Đurđević skinula gips, pa priznala ŠTA JE OČEKUJE nakon teškog perioda! Evo kada se vraća na MALE EKRANE!

Dea je pre nekoliko dana skinula zavoje i sa noge odakle su joj tokom operacija koje je imala za brži oporavak presadili nerve u povređenu ruku, kako bi uspeli da vrate njenu pokretljivost.

Dea Đurđević
Dea Đurđević, Foto: printscreen

- Kada si na ivici da sve izgubiš, mnogo više ceniš ono što imaš. Cenim svoju ruku, bez obzira na sve. Svako treba da voli svoje ožiljke. Toliko je ljudi na ovom svetu koji ih imaju i nose ih sa ponosom, zašto ne bih i ja? Rekli su mi da mogu laserski da ih uklonim, ali zaista ne vidim potrebu za tim. Važno je jedino da je sve funkcionalno. Najveći ožiljak imam na butini, sa koje su mi skidali kožu, ali će za nekoliko meseci nestati. Ostali će ostati ceo život. Ovi na rukama su veliki, ali mi ne smetaju. Moji ožiljci su simboli moje pobede - rekla je Dea nedavno na temu ožiljaka, a ove njene reči ohrabruju i teraju da se prokomentariše samo jedno - devojko, svaka ti čast.

SLEDI DUG OPORAVAK! Dea Đurđević JOŠ JEDNOM OPERISANA! Presađeni joj nervi, ponovo uči da hoda i da pomera ruku, a njene reči će vas RASPLAKATI!

Dea Đurđević
Dea Đurđević, Foto: Printscreen

 

Pogledajte BONUS video: 

Nova emisija na alo.rs! Poznata pevačica se preznojila dok je odgovarala na NJEGOV KOMENTAR!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi