Dea Đurđević
Screenshot
Foto: Screenshot

Dea Đurđević posetila je jedan beogradski šoping centar i tom prilikom videla da su automobili nepropisno parkirani na mesta namenjena osobama sa invaliditetom.

Samo jedno vozilo imalo je nalepnicu koja dozvoljava parkiranje, a voditeljka je usnimila još tri vozila, čiji vlasnici nisu imali prava da ih tu ostave. 

Na parkingu je jasno naznačeno da su ta mesta namenjena osobama sa invaliditetom i ispred svakog postoji velika tabla sa natpisom:

"Vama je lakše da nađete drugo mesto, ostavite ovo za osobe sa invaliditetom"

Foto: Printscreen

Izrevoltirana, voditeljka je snimke postavila na svoj Instagram profil i besno rekla:

"Ovo je samo jedan vid nepoštovanja osoba sa invaliditetom!", a potom dodala:

"I ja sam sama invalid!"

Na kraju videa, voditeljka je poručila:

"Bravo šmekeri, pošto ste došli da uživate, i mnogo vam je lakše da stanete na mesto namenjeno osobama sa invaliditetom!"

Pogledajte više u video snimcima koji slede:

 

 

 

 

Komentari (9)

ika

17.06.2020 11:09

Ovo su samo neki u moru takvih primera. U Stop Šopu u Nišu to je redovna pojava. Istetovirani bilmezi i prateće plavuše bahato staju na mesta za invalide i niko im ne može ništa. Ja sam invalid, ali mogu samostalno da se krećem i grtko mi je da stajem na takva mesta, računajući ima onih kojima je preče. Očigledno, ovi što imaju istetovirane krstove ne boje se Boga.

Ivana

17.06.2020 13:11

Hrabro Dea uz tebe smo

Mile Jagodinac

17.06.2020 13:27

Dea je običan folirant , misli ako je bila popularna , može sve, bahatost.

Koroman

17.06.2020 14:16

Svi koji navijaju za fkcz (Crvenu vesticu)i Jesu invalid u mozak.

rajkosr

17.06.2020 14:19

Da nije razgovarala telefonom ne bi izazvala udes,em sto je kriva em nije invalid u noge nego u jednu ruku,znaci moze da pesaci.Ja imam tesku opstruktivnu bolest pluca,ne mogu da hodam,a ne mogu ma dobijem nalepnicu za invalide.

bager

17.06.2020 17:11

@rajkosr - Sad je invalid u mozak ,,ali to je ne sprecava da hoda i d potujee prave invalide,,iz svega se vidi da je osoba egoista,podmukla i nema trunke postovanja i iskrenosti

bager

17.06.2020 16:37

Invalidke parking kartice se iskljucivo daju invalidima koji imaju poteskoce pri hodanju i samo njima ,invalidske kaertice sa osobe koje ne mogu dugo stajati su posebne kartice i ne sluze za parking mesta za invalide,,Kartica mora imati broj,datum validnosti ime i prezime osbe na koju se vodi i sliku te osobe,,isamo on moze koristiti tu karticu i niko drugi ,nema prava da je pozajmi nikome,,s vasom nalepnicom u EU ste peceni za kaznu a to je 135 evro i moze svaka dva sata po 135 evro

kukavica

17.06.2020 16:59

a TABLICE ?

dzudza basadzija

18.06.2020 07:20

Gospodja je prezivela pakao,tu diskusije nema!ostati ziv posle tako strasnog udesa je ravno cudu!Sve ostalo,pored svih muka,je POKLON!I nadalje,sve najbolje.Vratimo se nekim stvarima,koje bodu,ne samo u oci!Osim sto radi na televiziji,ineznam po kom zakonu,odmah je popularna,sveznajuca,dobija pravo na oglasavanje...Ona i ne shvatajuci,sve dovodi na svoje mesto recima:."i ja sam invalid..".Jos jednom,nazalost,a sa druge strane,na svu srecu.Ovo sto radi "besna",je protivzakonito!To je posao drugih