Darko Lazić
Nenad Vujanović/Alo!
Darko Lazić

Nenad Vujanović/Alo!

Foto: Nenad Vujanović/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

Pevač se, međutim, posle udesa vratio starim porocima - obilju hrane i alkohola. Za nekoliko meseci se drastično ugojio, zbog čega mu je opet ugroženo stanje.

- Osećam bolove u kuku zbog kilaže. Koliko znam, imam oko 120 kilograma, ali u poslednje vreme ne smem da stanem na vagu jer neću da se nerviram. Bio sam puniji i pre nesreće, samo mi tada to nije bio problem jer sam imao svoj kuk, a ovom veštačkom definitivno smeta. Pući će mi kuk ako nastavim da se gojim - priča Darko.

Darko Lazić

E-stock/Časlav Vukojičić

Foto: E-stock/Časlav Vukojičić

On je pokušao da smrša, bio je na raznim dijetama, ali je shvatio da ne može da odoli hrani. Zato je rešio da operacijom smanji zapreminu želuca!

- Mnogo volim da jedem, jednostavno ne mogu da smršam, a moram. Zato planiram da smanjim želudac. Raspitao sam se o toj operaciji i uskoro ću morati da odem pod nož - priča Lazić i napiminje da mu verenica Marina Gagić nikada nije zamerila što ima višak kilograma:

- Da Marini smeta da bude sa debelim muškarcem, ne bi se ni smuvala sa mnom! Nikada nisam imao pločice na stomaku ni izvajano telo. To mi nije cilj ni sada, već samo želim da smršam zbog zdravlja.

Darko Lazić ni posle godinu dana ne može da pomeri stopalo! Pevač prolazi kroz AGONIJU!

AUTOR: Danijel Rakočević DATUM I VREME: 31.07.2019. 10:47 Pevač razočaran, ne vidi pomak... Foto: E-stock/Časlav Vukojičić Ni nakon skoro godinu dana od stravične saobraćajne nezgode u kojoj je za dlaku izbegao smrt, pevač Darko Lazić nije se oporavio.

BONUS VIDEO:

Elvin Kadrić izneo šok detalje o Viki Miljković i Zvezdama Granda