Darko Lazić, bolnica
Masanori Jošida/Alo!
Darko Lazić, bolnica

Masanori Jošida/Alo!

Darko Lazić, bolnica, Foto: Masanori Jošida/Alo!

Pročitajte još:

 

- Darko se lavovski bori za život, zapravo od njegovog organizma sve zavisi. Lekari daju sve od sebe. Stanje je i dalje alarmantno jer svaka operacija nosi rizik od komplikacija. Trenutno, u Darkovom slučaju, to je tromboza. I kada intervencija prođe uspešno, u periodu posle operacije može da dođe do krvarenja ili infekcija koje se ne mogu lečiti i koje se ponekad završavaju fatalno po pacijenta. Nadamo se da to neće biti slučaj kod pevača, ali iz mera predostrožnosti se analiziraju sve mogućnosti - priča izvor.

On kaže da se najveći broj komplikacija događa u jedinicama intenzivne nege.

- Sada je najteži period, jer čak 20 do 30 odsto operisanih pacijenata u slučaju kao što je Lazićev dobije trombozu nakon operacije. On je najgori deo pregrmeo, ali ono što je trenutno najopasnije jeste bojazan da tromboza ostane neprepoznata, a tada može da dovede do ozbiljnih posledica. Zato se Darkovo stanje prati 24 sata. Ako se otkači, tromb može da ode na pluća ili srce i tamo izazove infarkt, odnosno emboliju pluća, a to su veoma ozbiljna stanja - završava izvor.

 

Komentari (3)

Sokolica

29.10.2018 12:40

Iskreno se nadam da ce Darko sve prevazići...mlad je, jak. Mada svaki put pomislim kakav će biti njegov život i ako se izvuče. Strašno šta učini a imao je svet pod nogama!

boba

29.10.2018 14:10

Samo da on prezivi bice to sve dobro iskreno se nadam i svskog dana se od srca molim dragom BOGU da mu pomogne.

Aleksandar

29.10.2018 15:43

Kako će sad pevati naredne tri godine da vrati dug od 400.000 evra zelenašima?