Ana Sević i Darko Lazić
Alo!/ Rajko Ristić
Ana Sević i Darko Lazić

Alo!/ Rajko Ristić

Ana Sević i Darko Lazić, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

PROČITAJTE JOŠ:

"SEKLI SU AUTO DA JE IZVUKU, KOMBI SE ZAKUCAO U NJU" Sinanova ćerka PRESTRAVLJENA objavom o saobraćajnoj nesreći! OVA žena je kriva za sve, ona je monstrum! (FOTO)

NAKON GODINU DANA PROGOVORIO O SVEMU Sloba Radanović odlučio da prizna sve o ljubavnom trouglu! Zbog NJE se i dan danas kaje!

SAD POČINJE PAKAO U Parove se vratila OVA TAKMIČARKA! Haos nastao čim su je ugledali na vratima vile!

Kada je doveo atmosferu do usijanja, počastili su ga jednom devojkom, s kojom je Lazić otišao u sobu, saznaje "Kurir" od izvora koji je inače bio dugogodišnji klijent prostitutki nedavno uhapšenog makroa Mihajla Maksimovića.

- Sve je bilo super, ali smo se već svi pitali što Darko ne silazi iz sobe posle pet sati. U jednom momentu upala je Sevićka u hotel i počela da drami na sav glas gde je Darko. Bilo je jasno da joj je neko javio gde joj je muž i šta radi. Počela je da ga traži po hotelu i da pravi skandal, da viče kako zna da je tu, ali nije uspela da ga pronađe - kaže izvor i dodaje da je pevačica navodno bila toliko besna da je čak trčala po spratovima.

- Ona je nekako napustila hotel nakon ubeđivanja s osobljem, a Darka smo potpuno pijanog jedva izneli iz sobe tek u četiri ujutru, kada je otključao vrata, i strpali ga pravo u automobil da ga vozimo kući - seća se sagovornik, dok Ana i Darko nisu bili dostupni za komentare.

Podsetimo, nakon što su objavili da će se razvesti sporazumno, Darko je počeo vezu s verenicom Marinom Gagić, koja čeka njegovo dete, a Ana s Danijelom Nedeljkovićem, od koga se i sada ne razdvaja. Razvod para koji ima ćerku ipak još nije gotov, a pisalo se da je razlog podela imovine.