Darko Lazić
E stock
Darko Lazić

E-stock

Darko Lazić, Foto: E-stock

Lazić je u razgovoru za „Alo!“ otkrio zbog čega je Lorena morala da sačeka skoro tri meseca da bi upoznala brata, ko mu je u najtežim trenucima bio najveća podrška, ali i zbog čega je imao tremu pred uspešan nastup na „Mjuzik vik festivalu“.

PREPORUČUJEMO I:

 

* Darko je u braku sa Anom dobio ćerku Lorenu

* Folker ćerku nije video dva meseca

* Darko je krajem juna dobio sina Alekseja

- Aleksej je super, samo ručka i spava, mirna je i dobra beba. Ćerku Lorenu dugo nisam video, ona je trenutno u Užicu kod babe i dolazi uskoro. Mnogo mi nedostaje i jdva čekam da je vidim - rekao je Lazić za „Alo!“ i otkrio zbog čega Lorena još nije videla brata.

- Nisam hteo da Alekseja prvi put vidi putem video-poziva. Jedva čekam da dođe kod nas i da se njih dvoje lepo upoznaju - ispričao je Darko i otkrio da otkako je dobio sina isključivo sluša muziku za decu.

Darko Lazić

E-stock

Darko Lazić, Foto: E-stock

- Kod nas u kući je uvek uključen „Bejbi TV“ i svaki dan slušam dečje pesmice, ali ne mogu da vam kažem koja mi je omiljena jer ih ima mnogo - rekao je Darko kroz smeh i dodao da mu je porodica bila najveća podrška u najtežim trenucima.

Darko Lazić i Ana Sević

Alo!/Dejan Briza

Darko Lazić i Ana Sević, Foto: Alo!/Dejan Briza

- Moja porodica mi je najveća podrška, ćerka Lorena i sin Aleksej, Marina i moja majka. Mnogo mi znači i podrška bliskih prijatelja - kaže Darko, koga porodica ipak nije bodrila iz prvih redova kada je nastupao na „Mjuzik vik festivalu“.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Morali su da ostanu kod kuće zbog bebe, a to je bio moj najveći koncert, pa verujem da sam zbog toga bio uzbuđen. Nikada nisam imao nikakve rituale pred nastup, već bih uvek samo izašao na scenu i dao sve od sebe - ispričao je Lazić na kraju. 

Od treme me ne boli noga

Iako Darko Lazić još nije potpuno sanirao povredu noge koju je zadobio u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koju je doživeo početkom godine, pevač se vratio nastupima, a prvi veliki nastup imao je baš na „Mjuzik vik festivalu“. - Toliko sam bio uzbuđen pred izlazak na binu na Ušću, da me noga uopšte nije bolela. Imao sam poseban repertoar, pa sam pevao osam svojih pesama, nekoliko Šabanovih i Luisovih i jednu pesmu benda „Kerber“ - ispričao je Darko.

Darko Lazić

promo

Darko Lazić, Foto: promo

POGLEDAJTE BONUS VIDEO

INSTA PROVOKATOR Naterali smo Milicu Pavlović da odgovori na najprovokativniji komentar