UMALO GA KOŠTALO ŽIVOTA! Darko otkrio KOLIKO je popio u noći saobraćajne nezgode!

"Bacio bih ja štake, al ne mogu."

Darko Lazić, bolnica, porodica
Darko Lazić, bolnica, porodica, Foto: Vladimir Marković/Alo!

Darko je u oktobru prošle godine jedva preživeo tešku saobraćajnu nezgodu. Lekari su se dugo borili da mu spasu život. Ovo je njegovo drugo pojavljivanje pred TV kamerama posle tog strašnog događaja.

 

Pevač je otkrio činjenice iz noći saobraćajne nesreće i da li je zaista bio u alkoholisanom stanju. 

Kakav je osećaj vratiti se pred TV kamere?

"Pa mogu ti reći da je fenomenalno, zaista. Poželeo sam se, iskreno da ti kažem. Nisam dugo izlazio nigde iz banje, tako da mi malo prija i na svež vazduh da izađem."

Šabanova smrt?

"Joj, ne bih puno da pričam o tome, zaista. Jedna tragedija i šta da ti kažem. Mislim da je pogodilo celu estradu, celu naciju, zaista, tako da... Tragedija! Tragedija velika!"

Tebe je nekako proslavila pesma "Kraljice moga srca" koju si pevao u samom takmičenju i na finalu "Zvezda Granda".

"Pa, Šaban je moj idol bio uvek. Uvek, i ovaj, uvek će i ostati. Za mene nikada neće umreti. Legende nikad ne umiru. To je to."

Da li si sada pod bolom? Da li te boli dok si na štakama?

"Jesam, boli me. Danas sam nešto posebno kilav, danas me posebno boli noga zato što smo se sinoć, ovaj, malo više opteretili, malo sam duže sedeo. Ali dobro, to se iz dana u dan menja. Nekad me boli, nekad ne, nekad manje, nekad više."

Kada se Darko vraća sa novim pesmama?

"Sa novi pesmama? Joj, vidi, kad budem bio spreman. Ja se nadam da ću do jula biti spreman i da će izaći šest novih pesama, to jest ceo album i šest novih spotova. Da se vratim onako, kako se kaže, na velika vrata."

Moram da te pitam, ti si sinoć u Ami Dži šou-u rekao da tokom nesreće nisi bio u alkoholisanom stanju, a oni kažu da su nalazili u urinu.

"Pa, po vama sam bio i u drogiranom i u alkoholisanom stanju, kako ste vi to lepo preneli. Ali ajde, nema veze, vi radite vaš posao. Nisam bio. Vidi, da sam bio drogiran ne bi zaspao, veruj mi. Alkohol... Popio sam 5 rakija što je za mene kao da nisam popio ništa.", rekao je Darko za portal Srbija Danas.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi