Darko Lazić, bolnica, porodica
Vladimir Marković/Alo!
Darko Lazić, bolnica, porodica

Vladimir Marković/Alo!

Darko Lazić, bolnica, porodica, Foto: Vladimir Marković/Alo!

Folker Darko Lazić smršao je skoro 25 kilograma za vreme svog lečenja u KBC Zemun, ali je ubrzo nakon izlaska iz banje Selters povratio kilograme, iako su mu lekari na vreme pričali da je prekomerna težina opasna po njegovo zdravlje. Specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije doktor Miloš Z. Poleksić, koji je bio glavni Lazićev doktor za vreme oporavka, otkrio je za Srpski telegraf da je pevačeva sadašnja kilaža veoma zabrinjavajuća i da može samo da mu oteža oporavak.

PROČITAJTE JOŠ:

Kija Kockar

printscreen

 

- Darku zbog zdravlja nikako ne odgovara ovaj višak kilograma što je nabacio u poslednjih nekoliko meseci. On treba da ima kilažu koja odgovara njegovoj visini, ništa preko toga. Dok smo bili u kontaktu sa njim, kada se lečio u banji i bio pod mojom kontrolom, ja sam mu na vreme predočio da treba da vodi računa o tome da se ne ugoji, jer bi svakako prekomerna kilaža prolongirala njegov oporavak. Što znači da sadašnja Darkova kilaža mnogo usporava njegov oporavak - rekao je zabrinuto doktor Miloš i objašnjava do kakvih bi sve komplikacija moglo doći ukoliko Lazić ne smrša.

- Lazić ne sme da zaboravi da su mu operisali butnu kost i stavili protezu u kuk. Ta proteza bi zbog prekomerne kilaže mogla da pukne ili da se ošteti i tada bi došlo do ozbiljnih problema. Njemu je strogo zabranjeno da se goji, ali vidim da on ne sluša, što je veoma opasno po njegovo zdravlje i celokupan oporavak - kaže Poleksić i dodaje:

Darko Lazić

Nenad Vujanović/Alo!

Darko Lazić, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

- On mora da vodi računa o svom zdravlju kako bi se u potpunosti oporavio. Njemu svakako dodatna kilaža otežava kretanje, a uz to je i opterećenje za njegovu kičmu i kukove, jer i dalje traje oporavak od saobraćajne nesreće. U poslednje vreme nemam uvid u Darkove analize, jer nismo u kontaktu, ali trebalo bi da se zna da o svemu mora da vodi računa i da se seti da je jedva ostao živ.

Nakon Miloševog stručnog mišljenja oglasio se i Darko Lazić:

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Znam ja sve, znam i da ne valja što sam se opet ugojio, ali šta da radim. Ne znate vi kako je biti mesecima zakovan za krevet. Ljudi, željan sam normalnog života, a i hrane. Lekari neka pričaju šta hoće, nisam ni ja lud, znam da nije dobro. Evo, sada obećavam da ču uskoro da probušim kašiku i da se bacim na dijetu - kaže Darko i dodaje da je veoma uzbuđen zbog dolaska sina.

Darko Lazić i Marina Gagić

Screenshoot Instagram

Darko Lazić i Marina Gagić, Foto: Screenshoot Instagram

- Ja ne mogu da se smirim, ne znam gde bijem otkako su Marini počeli trudovui. Izgubljen sam, ne znam ni šta radim, ni šta pričam. Najbitnije mi je da sve prođe u redu, da mom sinu i mojoj velikoj ljubavi bude dobro, pa ću posle da razmišljam o sebi i o kilaži. Smetaju i meni kilogrami, da se ne lažemo, ali sve će doći na svoje, samo polako - završava pevač.