Darko Lazić
Printscreen Instagram
Darko Lazić

printscreen

Darko Lazić, Foto: printscreen

Oporavak Darka Lazića, koji se već nekoliko dana nalazi u Institutu za rehabilitaciju „Selters“, teče sporije nego što je planirano jer su lekari otkrili da je pevač u udesu, osim preloma butne kosti i kuka, zadobio i nagnječenje stopala.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, iako je bilo planirano da Lazić svakodnevno odlazi na fizikalnu terapiju kako bi što pre stao na noge, to neće biti moguće sve dok lekari ne budu operisali Darkovo stopalo.

- Darko će, po svemu sudeći, morati da ide na još jednu operaciju, a to mu se nimalo ne dopada. U udesu je, osim teških povreda, zaradio i nagnječenje stopala, a lekari su to otkrili tek kada je Darko stigao u „Selters“. Kako se na intenzivnoj nezi više od mesec dana borio za život, za lekare je bio prioritet da ga održe u životu, te nisu primetili da je povredio i stopalo. Ali čim su ga u „Seltersu“ podigli na noge, svima je bilo jasno da nešto nije u redu - kaže naš izvor iz Instituta za rehabilitaciju u Mladenovcu i objašnjava:

Gubi kosu, ima pečate na glavi!

Pacijenti koji se leče u Institutu za rehabilitaciju „Selters“ kažu da je Darko samo prvog dana išao na terapiju, ali da su lekari, nakon što mu je pozlilo, odlučili da vežbe do daljnjeg radi sa fizioterapeutom u svom apartmanu. - Kada je došao prvog dana, slušao je fizioterapeuta, radio je sve što je tražio od njega, ali je stalno zapitkivao koliko će to sve da traje. Videlo se da trpi bol, ali to je normalno za stanje u kojem je. Dobro on izgleda, s obzirom na to šta je sve prošao, ali me je najviše potreslo kada sam videla da mu je na dva mesta opala kosa, pa ima pečate. Meni je to bilo teško da vidim - kaže jedna pacijentkinja koja se leči u „Seltersu“.

- Čim je stao na noge, počeo je da zapomaže, jer ga je zabolelo desno stopalo. Majci Branki se žalio na neizdrživ bol u nožnim prstima, a lekari su odmah posumnjali da nešto nije kako treba. Poslali su ga na rendgen, a snimak je pokazao ne samo da je Darko nagnječio stopalo u udesu već i da su povređene kosti pogrešno srasle. Sada ima dve opcije, ili da sačeka još malo i vidi da li će bez bola moći da stane na stopalo ili da da ode na još jednu operaciju - kaže naš izvor i objašnjava:

- Ako se odluči za drugu opciju, lekari će morati da mu slome kosti koje su pogrešno srasle. Biće to još jedna u nizu napornih operacija, ali, ako sve bude kako treba, biće i poslednja. Darko na sve načine pokušava da izbegne tu opciju, ali majka Branka, koja se u „Seltersu“ ne odvaja od njega, pokušava da mu objasni da je to jedino rešenje - kaže naš izvor i objašnjava zbog čega Lazić nikako ne želi još jednu operaciju.

- Nije mu lako, jer je duže od mesec dana ležao na intenzivnoj nezi, gde su se lekari borili za njegov život. Izvadili su mu slezinu, imao je ozbiljne komplikacije sa bubrezima, a čim je malo ojačao, odveli su ga na operaciju kuka i butne kosti. Kada je konačno izašao sa intenzivne nege, sačekala ga je bolna terapija, a taman je pomislio da je sve prošlo. Ali istina je da tek sada počinje borba - kaže naš izvor.

Marina i Darko

Screenshoot Instagram

Marina i Darko, Foto: Screenshoot Instagram

Devojka Marina Gagić nije napustila „Selters“ otkako su Darka tamo prebacili. Ona je, naime, sve vreme uz njega, iako zvanično nije na spisku gostiju. Zbog toga ne plaća dodatno, kao što plaća majka Branka.

Komentari (1)

nada

10.12.2018 20:47

Ni ovo nije kraj - zbog lude glave, alkohola i droge ceo zivot posledice! A verenicu treba da je sramota sto se grebe o drzavu i koristi - to je jedna vrsta korupcije koja i u banji vlada !