Darko Lazić
Printscreen
Darko Lazić

Printscreen

Foto: Printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

Pevač je prvi put nakon nezgode gostovao na televiziji i pred gledaocima otkrio sve detalje kojih se seća, ali i ono što je jedino što ga gura ka oporavku.

On kaže da i posle 7 meseci trpi velike bolove i da mu je svaki dan drugačiji. Darko je sada i zvanično otkrio kakve je sve povrede imao.

"Bolje da me pitate šta nije puklo", rekao je kroz osmeh a onda krenuo da nabraja: "12 rebara polomljenih, grudni koš, plućna maramica, koleno, butna kost, kuk, nagnječenje mozga malo, pad stopala."

Darko otkriva da mu je možda najnezgodnije ujutru kada ustaje iz kreveta.

Darko Lazić

Printscreen

Foto: Printscreen

Lazić je otkrio i da je živeo brzo, ali da je navikao na takav tempo života i da mu danas to nedostaje.

"Navikao sam na taj neki tempo života i da radim, tako da mi je zaista teško. Jedva čekam da se vratim da radim jer to sam ja", rekao je a onda otkrio i šta mu je najveća motivacija za oporavak:

Darko Lazić

Printscreen

Foto: Printscreen

Darko je zatim otkrio šta se desilo pre udesa. Iako su mnogi govorili da je bio pod velikim dejstvom alkohola, on ne poriče da ga je konzumirao ali tvrdi da je umor bio presudan.

On je 12 dana bio u veštačkoj komi kako bi njegov organizam mogao da se stabilizuje i kako bi doktori mogli što bolje da pristupe, a evo šta se dešavalo kada se probudio.

Darko Lazić

Printscreen

Foto: Printscreen

"Prvo sam pomislio "živ sam!". Ne možete da zamislite koji je to osećaj. Tanka je linija između života i smrti. Tog trenutka sam rekao da nema više brzine. Jedva čekam da se vratim nastupima i sigurno da ću usporiti", rekao je u emisiji "Na prvom mestu".

Iako je Darko veoma mlad, svestan je toga da nikada više neće biti potpuno zdrav.

"Naravno, rekao bih samo svima, pogotovo mladima da nikako ne sedaju u alkoholisanom stanju i umorni za volan!"

Darko Lazić

Printscreen

Foto: Printscreen