Darko Lazić
Alo!/ Rajko Ristić
Darko Lazić

Alo!/ Rajko Ristić

Darko Lazić, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Pevač, koji se trenutno leči u banji u Mladenovcu, uveliko bira nameštaj za novoizgrađenu kuću u rodnom Brestaču, u koju će se useliti sa devojkom čim izađe iz bolničkog kreveta.

PROČITAJTE JOŠ:

- Darko je još pre šest godina počeo da gradi kuću, koja je potom i završena. Međutim, u njoj još uvek nema nameštaja, a Darko je nedavno svoje dane u banji počeo da ulepšava planovima koji će uskoro postati stvarnost. Čim izađe, folker će zajedno sa Marinom kupiti sav nameštaj, a onda se i useliti u kuću u kojoj planiraju ubuduće da žive - kaže izvor blizak porodici Lazić i dodaje:

Inače, Darko je o svojim planovima pričao i sa Marinom, koja se složila sa tim i svom partneru će pomoći da planove realizuje. Čitava porodica Lazić složila se sa Darkom i daje mu vetar u leđa za planove koje ima jer im je to dokaz da će se smiriti i postati porodičan čovek. Ove informacije potvrdila nam je i Darkova majka Branka Lazić, koju smo pozvali telefonom.

- Oporavak odlično teče i istina je da Darko želi što pre da opremi kuću u kojoj će živeti s Marinom, čim bude nameštaja - rekla je Branka Lazić, kojoj je tek nedavno pao kamen sa srca kada je njen naslednik izgurao najveću životnu bitku.

Podsetimo, Darko Lazić doživeo je tešku saobraćajku 23. oktobra ove godine, a na intenzivnoj nezi se nalazio sve do kraja novembra, kada je prebačen na lečenje u banju. Tamo svakodnevno radi sa timom lekara i fizioterapeuta, uz pomoć kojih je iz kreveta prešao u kolica, a potom i stao na štake. Kako za “Scenu” navodi Darkov lični lekar Miloš Poleksić, pevač je i te kako motivisan za vežbanje.

Darko Lazić i Marina Gagić

Screenshoot Instagram

Darko Lazić i Marina Gagić, Foto: Screenshoot Instagram

- Darka nisam poznavao sve dok nije došao u našu banju. I te kako sam se prijatno iznenadio kada sam ga upoznao, on je jedan dobar i normalan dečko, vaspitan pre svega. Roditelji su takođe veoma radi da sarađuju i kao što vidite, oporavak odlično teče. Sve ide po planu, a Darko je veoma motivisan, sluša sve što lekari govore, a čak i u svojoj sobi radi lagane vežbe - kaže doktor za “Scenu”.

Poseban kutak za ćerku Lorenu

Osim što će u kući živeti sa bebom koju će Marina roditi, u Darkov dom će kad god to poželi moći da dođe i ćerkica Lorena koju je dobio u braku sa Anom Sević.

- Lorena je centar Darkovog sveta i specijalno za nju će biti uređen poseban kutak, dok će u velikom dvorištu imati igračke kao u mini parkiću. Darko jedva čeka da opremi dom kako bi ćerkica mogla da se igra i da dolazi kada god želi. Planovi o proširenju porodice i opremanju doma dodatno ga hrabre da se što pre oporavi kako bi mogao da završi ono što je naumio - kaže izvor.

Nekretnina vredna 200.000 evra

Kuća u koju će se Darko useliti nakon izlaska iz bolnice sagrađena je u njegovom rodnom Brestaču, pored porodične kuće njegovih roditelja u kojoj je odrastao. On je svojevremeno rekao da će kuća imati tri kupatila i šest velikih soba. U potkrovlju će biti bilijarska sala, teretana sa mini-saunom, dok će đakuzi smestiti u spavaću sobu. Čitava gradnja koštala ga je oko 200.000 evra, za sada. Poznajući Darka, prijatelji veruju da će malo manje od toga uložiti u opremanje i nameštaj jer je neko ko voli luksuz. Zato je tako opremio i stan u kojem je živeo sa Anom, ali i svoj koji je kupio u Beogradu.

Komentari (2)

nada

13.12.2018 09:29

SMS porukama - hahahahaha da vrati dug zelenasima !!!!!!!!!

Vladeta

13.12.2018 14:15

Čas ga jure zelenaši da ga ubiju, roditelji prodaju svoju kuću, a sad ulaže silne pare. Da li to zavisi od novinara, pa jedni pušu ovako a drugi onako ili jedni isti izmišljaju pa zaboravešta su već rekli?