Darko Lazić
E-stock/Časlav Vukojičić
Darko Lazić

E-stock/Časlav Vukojičić

Darko Lazić, Foto: E-stock/Časlav Vukojičić

Naime, on je očigledno zaboravio datum kada je njegova bivša supruga Ana Sević na svet donela njegovo prvo dete, ćerkicu Lorenu, pa se nije udostojio ni da joj čestita rođendan, a kamoli dođe da je vidi, saznaje ekskluzivno „Alo!“.

PROČITAJTE I:

 

- Darko se nije pojavio ni na rođendanskom slavlju koje je Ana sama priredila u čast Loreninog rođendana, a koje se desilo desetak dana pre pravog datuma rođenja. Navodno, bio je sprečen da dođe zbog unapred zakazanog nastupa, a onda je u medijima pljuvao bivšu suprugu, optužujući je da je namerno zakazala proslavu za taj datum da on ne bi došao, budući da je, navodno, znala da će on biti sprečen - ispričao je za „Alo!“ izvor dobro upoznat sa situacijom i nastavio:

A ovako je govorio kada se Lorena rodila…

Pet godina ranije, kada je Lorena došla na svet, a on s njenom majkom bio u velikoj ljubavi, Darko Lazić se ovim rečima pohvalio na društvenim mrežama.

- Od ovog trenutka sam najsrećniji čovek na svetu. Moja ljubav se porodila. Ja sam najsrećniji tata. Naša mala princeza je došla na svet!

- Da bi se oprao zbog toga što se nije pojavio na žurki, rekao je kako će on sam da organizuje drugo rođendansko slavlje za svoju mezimicu na dan njenog rođendana i kako će da joj kupi mnogo poklona, ali se to nikada nije desilo.

 

I ne samo da nije priredio proslavu, već detetu nije ni čestitao rođendan 10. jula. Ili je zaboravio je kada je rođena, ili je imao preča posla - kaže izvor „Alo!“.

Ana je, kako nam je izvor objasnio, kao i ranijih puta, pokušala da tatu opravda pred detetom i rekla joj kako je on na putu, kako nema dometa, kako je u romingu, kako će je zvati i doći da je vidi čim se vrati, ali avaj. Lorena je vrlo pametna i zrela devojčica, te iako o tome ništa ne govori, sve razume. Bila je veoma tužna što je se tata nije setio.

- Ona je dete koje sve oseća. Iako joj ništa ne nedostaje pored Ane koja se trudi da joj sve nadoknadi, pre svega ljubavlju, a onda i materijalnim stvarima, putovanjima, igračkama - ispričao je izvor za „Alo!“.

Kako bi mo dobili potvrdu ove priče, pozvali smo pevačicu Anu Sević, ali je ona do zaključenja ovog broja ostala nedostupna za komentar, kao i njen bivši suprug. 

Darko Lazić

E-stock/Časlav Vukojičić

Darko Lazić, Foto: E-stock/Časlav Vukojičić

BONUS VIDEO:

Pevačica Tamara Milutinović: Saša Popović mi je zabranio da uđem u Zadrugu!

 

 

Komentari (1)

Lemi

18.07.2019 13:30

Sto reci? Vepar jedan