Darko Lazić, Marina Gagić, Ana Sević
Masanori Jošida/Nenad Vujanović/
Darko Lazić, Marina Gagić, Ana Sević

Masanori Jošida/Nenad Vujanović/

Darko Lazić, Marina Gagić, Ana Sević, Foto: Masanori Jošida/Nenad Vujanović/

Darko Lazić i njegova verenica Marina Gagić broje sitno do rođenja njihovog prvog sina, pa i sređivanje kuće privode kraju. Kada smo im došli u posetu, njih dvoje nismo zatekli kod kuće, ali nas je dočekala pevačeva majka Branka.

PROČITAJTE JOŠ:

Darko Lazić

Alo!/Rajko Ristić

 

Iako je napolju tog dana bila velika žega, to nije sprečilo Darka i Marinu da odu u kupovinu nameštaja i bele tehnike.

"Nisu tu, samo što su otišli za Beograd. Kupuju stvari za kuću, imaju još neke krupnije komade bele tehnike da nabave. Sada su otišli za šporet", ljubazno nam je odgovorila Lazićeva majka, koja inače brine o celom domaćinstvu.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Uputila nas je do kuće koju je pevač počeo da zida još dok je bio u braku s Anom Sević i u kojoj je trebalo da žive zajedno. Ipak, sada će u njoj uživati Darko, njegova nova ljubav Marina i njihov sin.

Nije tajna da je folker gradnju kuće platio 250.000 evra, a kako smo saznali od izvora bliskog Laziću, dosad je na opremanje njenog enterijera dao čak 40.000 evra.

"On je inače lafčina, a sada je hteo da ispuni svaku Marininu želju. Ugaonu garnituru platili su 3.600 evra, a skoro toliko su iskeširali i za kuhinjske elemente. Trpezarija im je velika, pa pošto su brojna familija, Darko je predložio da kupe ogroman sto sa 12 stolica. Ma, sve ih je koštalo papreno", otkriva naš izvor.

Darko Lazić

Dejan Briza

Darko Lazić, Foto: Dejan Briza

Ipak, Darko je skoro pa najveći deo novca iskeširao za sobu svoje mezimice Lorene, jer želi da ona maksimalno uživa kad dođe kod tate i brata.

"Loreni su kupili neobičan krevet u kompletu s ormanima, stočićima, komodama, tepihom i dečjim zavesama. Sve će biti roze-srebrno. Samo Lorenina soba košta 9.000 evra, a takva slična biće i za bebu. Sin će biti s roditeljima u sobi, a sopstvenu će dobiti kad malo poraste", naglašava izvor.

Jasno je da se pevač pobrinuo za svaki detalj, pa je i dvorište, iako beba još nije ni rođena, pripremio za uživanje s porodicom. Tu smo zatekli majstore kako iz kombija iznose nameštaj koji je par prethodno naručio.

PROČITAJTE JOŠ:

Miloš Stojković Stojke, Sanela Vujnović

Alo!

 

DŽAKUZI U SPAVAĆOJ SOBI

Darko je i ranije govorio da će kuća imati tri kupatila i šest velikih soba. U potkrovlju će biti i bilijarska sala i teretana sa mini-saunom, jer je Lazić hedonista kad je reč o ovim rekreacijama.

Pevač je svojevremeno, dok je bio s Anom u braku, u planu imao i džakuzi, koji je želeo da smesti u spavaću sobu. Sada će u tom džakuziju, umesto s Anom, Darko uživati s Marinom.