Darko Lazić
E-stock/Časlav Vukojičić
Darko Lazić

E-stock/Časlav Vukojičić

Foto: E-stock/Časlav Vukojičić

Darko Lazić ima opet ozbiljan zdravstven problem, jer mu levi bubreg otkazuje. Zbog toga je na listi čekanja za bubreg u jednoj klinici u Italiji, jer pevač ne želi da mu neko od članova porodice donira bubreg.

Darko Lazić

Vladimir Marković/Alo!

Foto: Vladimir Marković/Alo!

Kada je za ovu situaciju čula Miroslava Simov, majka aktuelne učesnice rijalitija Tare Simov, bez razmišljanja je odlučila da ona bude donor, jer Lazića izuzetno voli i ceni kao pevača.

Tara Simov

Screenshoot Instagram

Foto: Screenshoot Instagram

- Kada sam saznala da Darku Laziću treba bubreg, dobro sam se zapitala. On je mlad čovek i mora da nastavi da živi normalno. Ja ću mu dati svoj bubreg, kao što bih dala i svom sinu. Pa pred njim je tek život. I ja imam decu, zato tako i razmišljam. Pokloniću mu moj bubreg, neću da mu prodam, jer je meni dovoljan jedan da preživim. Ozbiljna sam u nameri da poklonim bubreg Darku Laziću. Molim da mi se javi i ja ću odmah krenuti sa analizama i pripremama za operaciju. Znam da je transplantacija organa ozbiljna operacija i nadam se da će moj bubreg biti odgovarajući za Darka - rekla je Miroslava.

- Ja se za svoje zdravlje ne brinem, kakvo je, takvo je. Važnije je valjda da se spasi jedan mladi život - dodala je ona.

Zadruga

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

Još uvek nije poznato da li će Lazić prihvatiti da primi bubreg Tarine majke, a neophodno je i da se urade analize, kako bi se videlo da li je Miroslava odgovarajući donor, što će se utvrditi detaljnim lekarskim pregledima.

Komentari (1)

Korn

20.02.2020 09:28

A gde je porodica da se zrtvuje? Kako god, upropastice on i to. Nego, kad ce biti procesuiran za zlo koje je ucinio?