Darko Lazić
Printscreen/You Tube
Darko Lazić

Printscreen/You Tube

Foto: Printscreen/You Tube

Kako saznaju mediji, pevač zbog toga nije zabrinut, ali njegova verenica Marina Gagić, kao i roditelji, strepe kako će se sve završiti, a posebno se plaše što će opet ići pod totalnu anesteziju.

- Od kada je smanjio želudac i smršao preko 50 kilograma, Darko je drugi čovek. Ima volje i za poslom i za životom. Više skoro i ne pije, redovno trenira i zdravo se hrani - kaže izvor i dodaje:

Darko Lazić

Printscreen/You Tube

 Foto: Printscreen/You Tube

- Međutim, iako je smanjio kilažu, on i dalje teško hoda i ima bolove kada se oslanja na nogu koja mu je od nesreće pravila probleme zbog povređenog kuka. On ide redovno na terapije i preglede, a lekari su mu predložili da odradi još jednu operaciju, sa čim se on slaže. Marina i njegovi najbliži strepe da li će sve biti dobro na kraju, a posebno brinu što će opet ići pod totalnu anesteziju.

Darko Lazić

Printscreen/You Tube

Foto: Printscreen/You Tube

- Dare je veliki optimista. Jedva čeka da se ta operacija završi i da, taman kada mali Aleksej prohoda, izađe sa njim na livadu u Brestaču i da zajedno igraju fudbal. Siguran je da je vreme poroka iza njega, sluša savete lekara i sprema se za još jednu intervenciju, siguran da će nakon nje čvrsto stajati na svojim nogama. Smiruje i majku i Marinu i obe ih uverava da nema razloga za brigu jer je svoje zdravlje poverio najboljim lekarima u zemlji, a nakon operacije planira da ide na fizikalne terapije sve dok ne bude sasvim izvesno da je potpuno izlečen - završava izvor.

 

PROČITAJTE JOŠ:

 

 

Komentari (2)

bager

30.06.2020 20:46

Cemu toliki strah od totalne anestezije,,glupo i suludo,,ali ako nece nju ,moze ga oerisati i bez anestezije,,kupite hirurgu dobre cepove za usi i moze da pocne,,garantujem da ce pacijent biti celo vreme budan

miki

30.06.2020 21:46

zar ovaj mamlaz jos nije u zatvoru?