Darko Lazić
Dejan Briza/Alo!
Darko Lazić

Dejan Briza/Alo!

Darko Lazić, Foto: Dejan Briza/Alo!

Ishod će verovatno biti ublažen činjenicom da mu je tranzitni Saturn visoko u karti pa će verovatno pevač proći samo sa uslovnom kaznom.

PROČITAJTE JOŠ:

Takođe, krajem te 2021. godine će Pluton praviti egzaktan aspekt na njegov Merkur, pa će se pevač ponovo naći na ivici života i smrti ako nešto drastično ne promeni u svojim navikama. Iako nije isključeno da će mu karijera tokom čitavog perioda ići dobro, on će tom trenutku imati izuzetno ozbiljne finansijske probleme, a verovatno i zdravstvene probleme.

Poznati folker ima konjukciju Marsa i Merkura u Vagi u 6. polju, pa su njegove loše navike veliki teret i koče uspeh u karijeri koji bi mu doneo natalni Saturn na vrhu neba u svom sedištu (Vodoliji). Sve dok Lazić ne promeni način života, a novac koji zarađuje ne usmeri u neke uslužne delatnosti (i tako aktivira dobru Merkurovu recepciju Venere i Jupitera koji su inače u padu u Devici), najbolje otvaranjem nekog mesta za zabavu poput diskoteke ili noćnog kluba, njegov život će neprestano biti ugrožen.

Darko Lazić

Dejan Briza/Alo!

Darko Lazić, Foto: Dejan Briza/Alo!

Darku će se povratkom planete Uran u znak Bika u proleće sledeće godine pružiti prilika da promeni svoj život iz korena i da na neko vreme napusti Srbiju i ode da živi i oporavlja se negde u Dalmaciji, Španiji ili čak Australiji, a da li će je iskoristiti je samo na njemu.

Inače, zanimljivo je da se Darkov natalni Mesec nalazi na samom kraju znaka Strelca u tački koja se astrološki zove Centar Univerzuma iliti "Usta Šive" mesto gde je astronomski potvrđeno da se sada nalazi velika Crna Rupa koja milijardama godina "guta" našu Galaksiju.

Taj aspekt daje ljude sa mnogo talenata, obično poznate muzičare i zvezde, ali sa tragičnim životnim sudbinama, poput Fredija Merkjurija ili Milana Mladenovića, pevača i frontmena grupe EKV, piše Astro Dulniker. Lek za to je odlazak na neko vreme da se uči znanje i veština koja je veća i značajnija od običnog dnevnog života, na primer u neki manastir ili čak na Tibet i zatim povratak u karijeru koja će tek nakon toga zablistati.

Komentari (2)

sasa

13.11.2018 21:14

ja sam gledao u pasulj,po Avganistanskom sledi mu brz oporavak ali Gradistanski se priblizio Tetovskom pasulju i u tom miksu ceka ga prevrtljiva godina.Tetovski ako preovlada Dvadeseticu postoji mogucnost da se pomiri sa Anom,e sad ne vidim najasnije Sareni pasulj,nesto mi je mutan verovatno zbog susne godine, on mi deluje opasan po Darka .Verovatno ima dugove neke.Ali sve u svemu nista strasno po njega

rada tomasevic

13.11.2018 22:55

@sasa - Rijesenje za Lazu postoji.Momak ce da istetovira novi krs na debelom mesu koji ce ga stiti u buducnosti.Od zla heroina alkohola pa i od tig navodno tuzbi za voznju pod gasom.